Buzz

Οχι πια σεξ, μόνο Σκάρλετ! Λίγες εικόνες ακόμη από το «Under the Skin» του Τζόναθαν Γκλείζερ!

στα 10

Με ένα ακόμη εφιαλτικό τίζερ συνεχίζουν τα αποκαλυπτήρια του «Under the Skin» του Τζόναθαν Γκλείζερ με τη Σκάρλετ Τζοχάνσον σε μια εξωγήινη εκδοχή της «Ωραίας της Ημέρας».

Οχι πια σεξ, μόνο Σκάρλετ! Λίγες εικόνες ακόμη από το «Under the Skin» του Τζόναθαν Γκλείζερ!

Update 12.04: δείτε στο τέλος του κειμένου το featurette όπου η Σκάρλετ Τζοχάνσον μιλά για την ακόρεστη ηρωίδα της

«Βασισμένο ελεύθερα στο ομώνυμο βιβλίο του Μάικλ Φέιμπερ, το «Under the Skin» δεν είναι η τυπική ταινία επιστημονικής φαντασίας που έρχεται στο μυαλό αν κάποιος σας περιγράψει την υπόθεση που ουσιαστικά είναι η διαδρομή μιας εξωγήινης στη Γλασκώβη και οι σεξουαλικές της συνευρέσεις με τυχαίους αντρες που συναντά στο δρόμο της.

Μια καλή ίσως αναφορά θα μπορούσε να είναι το «The Man Who Fell to Earth» του Νίκολας Ρεγκ, με το οποίο το «Under the Skin» μοιράζεται τον αργό ρυθμό, την απόκοσμη ατμόσφαιρα και ένα πρωταγωνιστικό alien που θα μπορούσε απλά να είναι το κορίτσι της διπλανής μας πόρτας.

Στον πυρήνα του, όμως, το «Under the Skin» είναι περισσότερο ένα ambient βίντεο κλιπ που με ελάχιστο διάλογο, επαναλήψεις που λειτουργούν σε κύκλους και sci-fi ιντερλούδια που θυμίζουν τις καλύτερες δουλειές του Μάικλ Κάνινκγχαμ, σκιαγραφεί στην πραγματικότητα κάτι πολύ πιο αποκαλυπτικό από μια εξωγήινη που δοκιμάζει το σεξ συλλέγοντας κάτι περισσότερο από εμπειρίες κάθε φορά που αφήνει κάποιον άντρα πίσω της για να συναντήσει τον επόμενο.»

Αυτά γράφαμε όταν είδαμε πρώτοι το «Under the Skin» του Τζόναθαν Γκλέιζερ στο 70ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας - διαβάστε εδώ ολόκληρη και χωρίς spoilers την κριτική του Flix, μια ταινία που δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αφού αποτελεί πρωτίστως μια οπτικοακουστική εμπειρία στα όρια της εγκεφαλικής... καύλας.

Ενα νέο τίζερ που μόλις κυκλοφόρησε, σας αποκαλύπτει λίγες εικόνες ακόμη από την πιο «γεια σου» ταινία της χρονιάς που, ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν θα δούμε ποτέ σε ελληνική αίθουσα:



Διαβάστε και δείτε ακόμη: