Buzz

Faux Lynch? Πρώτο, αινιγματικό teaser για το «Under the Skin» με τη Σκάρλετ Γιόχανσον

στα 10

Μυστηριώδεις γυναίκες, αμίλητοι νάνοι, δρόμος και κρυφά δωμάτια. Σας θυμίζει κάτι;

Faux Lynch? Πρώτο, αινιγματικό teaser για το «Under the Skin» με τη Σκάρλετ Γιόχανσον

Σε λίγες μέρες θα μας λυθούν οι απορίες, γιατί το «Under the Skin» του Τζόναθαν Γκλέιζερ θα κάνει την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Βενετίας. Προς το παρόν, όμως, έχουμε μόνο αυτό το teaser για να πορευόμαστε και πραγματικά δεν εξηγεί και πολλά, παρά την αλλόκοτη ατμόσφαιρα της ταινίας και τη γέννηση μιας επιθυμίας να μπούμε μέσα της.

Bασισμένο στο ομώνυμο best-seller του Μάικλ Φέιμπερ που εκδόθηκε το 2000, το «Under the Sκin» αφηγείται την ιστορία ενός εξωγήινου πλάσματος που φτάνει στη Γη με τη μορφή μιας γυναίκας προκειμένου να προμηθεύσει τη φυλή της με ανυποψίαστα θύματα που στη συνέχεια τα ακρωτηριάζουν και τα παχαίνουν τόσο ώστε να μετατραπούν σε ανθρώπινο κρέας έτοιμο για βορρά.

Φυσικά στο κέντρο της ιστορίας βρίσκεται, εκτός από μια κριτική για τη σύγχρονη καπιταλιστική κοινωνία και ένα δυνατό love story, σε ένα βιβλίο που είναι πρωτίστως σκοτεινό και ρομαντικό αντί για καθαρή επιστημονική φαντασία.

«Ναι, υποδύομαι ένα εξωγήινο πλάσμα που φοράει το δικό μου δέρμα. Αλλά η ταινία δεν είναι στ’ αλήθεια επιστημονική φαντασία. Διερευνά υπαρξιακά ερωτήματα και είναι πιο σύνθετη απ’ ό,τι περιγράφει η σύνοψή της,» εξηγεί η Σκάρλετ Γιόχανσον που, ως μελαχρινή, κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δώδεκα ολόκληρα χρόνια μετά το «Sexy Beast» και οκτώ μετά το παραγνωρισμένο «Birth», ελπίζουμε το «Under the Skin», η νέα ταινία του Τζόναθαν Γκλέιζερ, να μας ρουφήξει μέσα στο Λιντσεϊκό σύμπαν της.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Under the Skin»

Διαβάστε όλα όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από τις αίθουσες του 70ού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς.