Buzz

Πόση Σκάρλετ Τζοχάνσον να αντέξει κανείς;

στα 10

Με δύο ταινίες στο αμερικανικό box-office, μια παριζιάνικη εγκυμοσύνη και μια διαρκή συζήτηση γύρω από το απόλυτο sex symbol της εποχής μας, η Σκάρλετ Τζοχάνσον ποζάρει για το εξώφυλλο του Vanity Fair, τόσο cool όσο ήταν πάντα.

Πόση Σκάρλετ Τζοχάνσον να αντέξει κανείς;

Με τίτλο «Α(nother) Study in Scarlett Johannson», το Vanity Fair αφιερώνει το εξώφυλλο του τεύχους του για τον Μάιο του 2014 στη Σκάρλετ Τζοχάνσον, την (ακόμη) 29χρονη σούπερ σταρ που αυτήν ακριβώς την εποχή βρίσκεται στο τοπ-τεν του αμερικανικού box-office με δύο ταινίες: και το «Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα» στην κορυφή και με το «Under the Skin» του Τζόναθαν Γκλέιζερ που έκανε ένα από τα μεγαλύτερα «μικρά» ανοίγματα της χρονιάς.

Η Τζοχάνσον, όμως, δεν χρειάζεται απαραίτητα κάποια/κάποιες ταινίες για να βρεθεί στην επικαιρότητα. Διατηρώντας τον τίτλο του σύμβολου του σεξ - που η ίδια, όπως έχει δηλώσει, δεν αντιλαμβάνεται τη σημασία του - βρίσκεται εδώ και καιρό μόνιμα στο Παρίσι μαζί με τον αγαπημένο της, Γάλλο ατζέντη, Ρομέν Ντοριάκ και περιμένει το πρώτο της παιδί.

Στη φωτογράφηση του Vanity Fair και στο βίντεο από τα παρασκήνια της, παρακάτω, μπορείτε να τη δείτε ελαφρά... φουσκωμένη.

Περισσότερη Σκάρλετ:

2

2