Buzz

Μια τελευταία φορά «Wolverine» για τον Χιου Τζάκμαν

στα 10

Ο Χιου Τζάκμαν το ξεκαθάρισε. Η τρίτη του σόλο εξόρμηση ως «Wolverine» θα είναι η τελευταία.

Μια τελευταία φορά «Wolverine» για τον Χιου Τζάκμαν

Με μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Χιου Τζάκμαν δήλωσε «Wolverine... One Last Time», επιβεβαιώνοντας πως μετά το σίκουελ του «Wolverine» που είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες το Μάρτιο του 2017 αφήνει για πάντα τα νύχια του μεταλλαγμένου ήρωα στο συρτάρι.

Δεκαπέντε χρόνια μετά την πρώτη του εξόρμηση ως Wolverine, στο «X-Men» του Μπράιαν Σίνγκερ και ενώ από τότε έχει επανέλθει ως μεταλλαγμένος τόσο σε σόλο ταινίες όσο και στις ταινίες των «X-Men», ο Χιου Τζάκμαν πιστεύει πως ήρθε η ώρα να αφήσει πίσω του τον ήρωα που τον έκανε παγκοσμίως διάσημο, χωρίς ωστόσο κανείς να γνωρίζει αν τελικά θα εμφανιστεί στο «X-Men: Apocalypse» που ετοιμάζεται για το Μάιο του 2016.

WOLVERINE ...ONE LAST TIME. HJ

A photo posted by Hugh Jackman (@thehughjackman) on


O Χιου Τζάκμαν έχει εμφανιστεί ως Wolverine στο «X-Men» του 2000, στο «X2: X-Men United» του 2003, στο «X-Men: The Last Stand» του 2006, στο «X-Men Origins: Wolverine» του 2009, στο «The Wolverine» του 2013, στο «X-Men: Days of Future Past» του 2014 και έκανε και ένα μικρό πέρασμα από το «X-Men: First Class» του 2011.

Διαβάστε ακόμη: