Buzz

Ερχεται ο Χιου Τζάκμαν, τραγουδώντας και χορεύοντας

στα 10

Το όνειρο ζωής του, το μιούζικαλ «The Greatest Showman on Earth», παίρνει μπροστά και ξεκινά γυρίσματα και στριφογυρίσματα το καλοκαίρι.

Ερχεται ο Χιου Τζάκμαν, τραγουδώντας και χορεύοντας

Μετά τις περιπέτειες με την υγεία του, μετά την άκρως επιτυχημένη παρουσίαση των βραβείων Tony όπου απέδειξε, ξανά, ότι ξέρει να χορεύει και να τραγουδάει θεαματικά, ο Χιου Τζάκμαν ετοιμάζεται για κάτι πιο πληθωρικό. Θα πρωταγωνιστήσει σ’ ένα κινηματογραφικό μιούζικαλ, με τίτλο «The Greatest Showman on Earth», το οποίο έχει μια επιπλέον ιδιαιτερότητα: είναι το πρώτο live action μιούζικαλ που γυρίζεται στην Αμερική εδώ και 22 χρόνια (συγκεκριμένα από το «Newsies» του 1992) και δε βασίζεται σε θεατρικό έργο. Για την ακρίβεια, δε βασίζεται σε τίποτα, είναι γραμμένο απ’ ευθείας για να γίνει ταινία, από τον Μπιλ Κόντον που, άλλωστε, προτού σκηνοθετήσει τα «Twilight» και το «Fifth Estate», είχε διασκευάσει σε σενάριο το «Chicago».

Η ιστορία βασίζεται στην πραγματική ζωή του Φινέα Τέιλορ Μπάρναμ, θρυλικού Αμερικανού showman, φαρσέρ, επιχειρηματία, ιδιοκτήτη τσίρκου και… πολιτικού των μέσω του 19ου αιώνα, που ερωτεύτηκε παράφορα την τραγουδίστρια της όπερας Τζένι Λιντ, γνωστή και ως «Αηδόνι από τη Σουηδία». Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Μάικλ Γκρέισι που, ως τώρα, έχει δουλέψει κυρίως στα ειδικά εφέ και στη διαφήμιση, ενώ τα (πρωτότυπα) τραγούδια θα γράψουν οι Μπόνι ΜακΚι, Τζέικ Σιρ, Μπράιαν Λέιπιν και οι Τζάστιν Πολ και Μπενζ Πέιζεκ που βρέθηκαν φέτος υποψήφιοι για Tony για το θεατρικό μιούζικαλ «The Christmas Story».

Εν τω μεταξύ, βέβαια, περιμένουμε να δούμε δυο ακόμα μιούζικαλ (όχι πρωτότυπα, ωστόσο), που βγαίνουν σε λίγο καιρό στις αίθουσες, το «Annie» με την Κουαβένζανεϊ Γουόλις και το «Into the Woods», όπου η Μέριλ Στριπ θα χρειαστεί ν' αποδείξει αν τραγουδάει καλύτερα από τον Χιου Τζάκμαν!