Buzz

Λιγωθήκαμε: πρώτο τρέιλερ για το «Annie»

στα 10

Κάτι τα γνώριμα τραγούδια, κάτι η γλυκιά σαν καραμέλα Κουαβένζανεϊ Γουόλις, το πρώτο δείγμα από το νέο κινηματογραφικό «Annie» μάς έκανε να βουρκώσουμε λίγο, το παραδεχόμαστε…

Λιγωθήκαμε: πρώτο τρέιλερ για το «Annie»

Η καινούρια Ανι, το μικρό ορφανό κοριτσάκι που παίρνει μια γεύση από την «καλή ζωή» ως διαφημιστικό πρότζεκτ ενός πολυεκατομμυριούχου, μόνο για να καταλήξει να μαλακώνει και τη δική του ψυχή και όλων γύρω της, έχει τη μορφή και τη… φωνή της 10χρονης, πια Κουαβένζανεϊ Γουόλις, της αξέχαστης πρωταγωνίστριας του «Τα Μυθικά Πλάσματα του Νότου», για το οποίο πριν δυο χρόνια ήταν υποψήφια για Οσκαρ. Για τους σκοπούς του καινούριου ριμέικ του γνωστού μιούζικαλ, «Annie», η δράση τοποθετείται στο Χάρλεμ, μια θαυμάσια white trash Κάμερον Ντίαζ ενσαρκώνει την κακιά διευθύντρια του ορφανοτροφείου και ο Τζέιμι Φοξ τον ευεργέτη. Το καστ συμπληρώνει το ζευγάρι (στη ζωή), Ρόουζ Μπερν και Μπόμπι Καναβάλι.

annie02

Το «Annie» ξεκίνησε ως διάσημο comic strip τη δεκαετία του 1920, διασκευάστηκε σε πετυχημένο θεατρικό μιούζικαλ και σε αγαπημένη ταινία από τον Τζον Χιούστον το 1982, με πρωταγωνίστρια στον ομώνυμο ρόλο την Εϊλιν Κουίν (κι όποιος ξεχνά το ανέβασμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη με την Αριελ Κωνσταντινίδη στον κεντρικό ρόλο, να το θυμηθεί αμέσως!). Η νέα κινηματογραφική διασκευή του έργου έχει ως σκηνοθέτη τον Γουιλ Γκλακ του «Οχι Μόνο Φίλοι» και του «Easy A» κι ως παραγωγούς τον Γουιλ Σμιθ (με την εταιρεία του, Overbook Entertainment) και τον Τζέι Ζι, ο οποίος έχει γράψει κι επιπλέον πρωτότυπη μουσική για την ταινία. Το φιλμ προορίζεται να βγει στις αίθουσες, φυσικά, τα Χριστούγεννα.

annie03

Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ παρακάτω και διαβάστε περισσότερα για το «Annie» εδώ.

annieposter