Buzz

Η Κουαβενζανέι Γουόλις θα είναι η «Annie»

στα 10

Η μικρότερη σε ηλικία υποψήφια για Οσκαρ στην ιστορία του θεσμού, ετοιμάζεται για την ταινία που θα αναγκάσει ολόκληρο τον κόσμο να μάθει να προφέρει σωστά το όνομά της.

Η Κουαβενζανέι Γουόλις θα είναι η «Annie»

Υπήρξε διάσημο comic strip, πετυχημένο μιούζικαλ και μια αγαπημένη ταινία από τον Τζον Χιούστον το 1982 με πρωταγωνίστρια στον ομώνυμο ρόλο την Εϊλιν Κουίν.

Τώρα η ιστορία της μικρής ορφανής Ανι, ετοιμάζεται να κατακτήσει καινούριες γενιές θεατών, βρίσκοντας μια πρωταγωνίστρια που πραγματικά έχει την ικανότητα να γοητεύει.

Η Κουαβενζανέι Γουόλις, υπήρξε η ψυχή μιας από τις πιο απρόσμενες επιτυχίες της χρονιάς, του ανεξάρτητου «Τα Μυθικά Πλάσματα του Νότου» και μια μικρή σε ηλικία, αλλά εύκολο να το αντιληφθείς, ώριμη σε ταλέντο ηθοποιός.

Αυτό ακριβώς πιστεύει και η Sony Pictures που της εμπιστεύεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ή καλύτερα, χτίζει πάνω της ένα φιλμ που ετοιμάζει ως το χριστουγεννιάτικο της blockbuster για το 2014, αλλάζοντας όχι μόνο το χρώμα της Ανι, αλλά και δίνοντας την ακόμη περισσότερο ταμπεραμέντο.

Το φιλμ που θα σκηνοθετήσει ο Γουίλ Γκλουκ του «Οχι Μόνο Φίλοι», είναι μια παραγωγή της Overbrook Entertainment του Γουίλ Σμίθ.

Σύμφωνα με την Χάνα Μιγκέλα, υπεύθυνη των κινηματογραφικών παραγωγών της Sony «μετά την πρόσφατη υποψηφιότητά της και τους επαίνους για την ερμηνεία της, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Κουαβενζανέι Γουόλις είναι σταρ. Και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η ταινία θα την κάνει σταρ παγκοσμίως. Εχει ένα απίστευτο ταλέντο κι ερμηνευτικό εύρος, όχι μόνο σαν ηθοποιός, αλλά και σαν χορεύτρια και τραγουδίστρια και ανυπομονούμε το κοινό να την ανακαλύψει».

Διαβάστε ακόμη: