Φεστιβάλ / Βραβεία

Γιατί... χοροπηδάει ο Χιου Τζάκμαν;

στα 10

Δείτε το βίντεο και θα μάθετε. Ο Χιου Τζάκμαν αύριο, Κυριακή 8 Ιουνίου, παρουσιάζει τα βραβεία ΤΟΝΥ και θέλει όλον τον κόσμο να τον δει να.... χοροπηδάει από τη χαρά του.

Γιατί... χοροπηδάει ο Χιου Τζάκμαν;

Ο Χιου Τζάκμαν αγαπά το Μπρόντγουεϊ, όσο και το σινεμά. Και δεν το έχει κρύψει ποτέ. Φέτος, θα είναι ο οικοδεσπότης των 68ων βραβείων ΤΟΝΥ, των θεατρικών βραβείων που θα λάβουν χώρα αύριο Κυριακή 8 Ιουνίου στο θρυλικό νεοϋορκέζικο Radio City Music Hall. Είναι δε τόσο ενθουσιασμένος με την προοπτική που... χοροπηδά 24 ώρες το 24ωρο. Ή έτσι θέλει να μας δείξει το χιουμοριστικό βίντεο που ετοιμάστηκε ως πρόμο της μεγάλης βραδιάς. Στην ουσία: ο Χιου Τζάκμαν προπονείται συνεχώς, δεν χοροπηδά απλώς από τη χαρά του. Πρέπει να μείνει σε φόρμα γιατί θα εμφανιστεί στη σκηνή για να τραγουδήσει, χορέψει κλακέτες και να ερμηνεύσει σκετς που ξεπερνούν και τις μεγαλύτερες προσδοκίες των θεατών. Ετοιμάζεται το απόλυτο υπερθέαμα.

Μας άνοιξαν την όρεξη όλα αυτά που διαβάζουμε και όσα... δεν διαβάζουμε. Γιατί οι παραγωγοί του σόου κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά. «You never know who's going to show» (ποτέ δε θα ξέρεις ποιος θα εμφανιστεί) είναι το μότο του Χιου Τζάκμαν για τη φετινή βραδιά. Το επαναλαμβάνει σε κάθε συνέντευξη, τονίζοντας τις εκπλήξεις και το μέγεθος των μουσικών νούμερων. «Μέχρι στιγμής είναι καμιά 50αριά. Αστειεύομαι - αλλά ξεπερνούν τα 20. Θα δείτε!»

Λίγες μέρες πριν, ο Τζάκμαν ανέβασε φωτογραφίες και μικρά βίντεο στο λογοαριασμό του στο Instagram βάζοντάς μας να κρυφοκοιτάξουμε τις top secret πρόβες στο Radio City.

1«Μια κρυφή ματιά πίσω από την αυλαία των ΤΟΝΥ» έγραψε ο Τζάκμαν στη λεζάντα του στο Instagram

Να θυμίσουμε ότι τα τελευταία τρία χρόνια παρουσιαστής των βραβείων ΤΟΝΥ ήταν ο επίσης εξαιρετικός Νιλ Πάτρικ Χάρις, ο οποίος όμως φέτος βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους για την πρωταγωνιστική ερμηνεία του στο «Hedwig and the Angry Inch», την μιούζικαλ θεατρική διασκευή της ταινίας του Τζον Κάμερον Μίτσελ που ανέβηκε στο Μπρόντγουεϊ.

Ο Τζάκμαν έχει επίσης υπάρξει 3 φορές παρουσιαστής στο παρελθόν: το 2003, 2004 και 2005. Φέτος όμως όλοι λένε ότι θα ξεπεράσει τον εαυτό του.

«Χορεύει σαν τον Τζιν Κέλι» δηλώνει ο Γουόρεν Κάρλαϊλ, ο χορογράφος του τρίωρου σόου. «Θα κάνει πράγματα που περιμένετε να κάνει και κάποια που... δεν περιμένετε».

Κοίτα να δεις που θα ξενυχτήσουμε να δούμε τα ΤΟΝΥ φέτος...

Προς το παρόν, δείτε το... χοροπηδηχτό βίντεο:


Διαβάστε περισσότερα: