Φεστιβάλ / Βραβεία

«It's a wonderful night for the Oscars!»: ποια ήταν η δική σας αγαπημένη έναρξη οσκαρικής τελετής;

στα 10

To Flix σας θυμίζει τα μουσικοχορευτικά νούμερα οσκαρικών τελετών - από τα πρόσφατα του Χιου Τζάκμαν, μέχρι τα 70ς της Λάιζα Μινέλι. Eσείς, έχετε αγαπημένο;

«It's a wonderful night for the Oscars!»: ποια ήταν η δική σας αγαπημένη έναρξη οσκαρικής τελετής;

Τι να περιμένουμε άραγε ως άνοιγμα της 86ης τελετής απονομής των βραβείων Οσκαρ; Αν ήταν ο Μπίλι Κρίσταλ θα ξέραμε: ένα εξαιρετικό βίντεο με όλες τις υποψήφιες ταινίες και τον εαυτό του μονταρισμένες σ' αυτές, stand up για ένα γερό πεντάλεπτο και τέλος ένα τραγούδι που θα συνέδεε με κάποιον τρόπο τα Οσκαρ και τον... Τζακ Νίκολσον στις πρώτες σειρές. Αν ήταν ο Χιου Τζάκμαν (ο οποίος με μία μόνο φορά ως οικοδεσπότης άφησε ιστορία), πάλι θα ξέραμε: ημίψηλα καπέλα, σμόκιν με ουρά και κλακέτες σε φαντασμαγορικό musical opening. Και δεν είναι ότι δεν ξέρουμε την Ελεν ΝτιΤζένερις. Η δεύτερη φορά παρουσιάστρια των Οσκαρ είχε περάσει τις εξετάσεις της βγαίνοντας με μία ηλεκτρική σκούπα και σκουπίζοντας κάτω από τα πόδια της Μέριλ Στριπ, σ' ένα stand up που είχε αφήσει εποχή.

Μόνο που έχουν περάσει πολλά χρόνια και η Ελεν έχει αλλάξει. Προς το καλύτερο. Τα Οσκαρ έχουν αλλάξει. Προς το αβέβαιο (ο Σεθ ΜακΦάρλαντ πέρσι, μας χάλασε - όχι όμως όπως οι Αν Χάθαγουεϊ και Τζέιμς Φράνκο).

Ξέρουμε ότι και στην Ελεν αρέσει ο χορός - μάλιστα το πρώτο της promo για τα Οσκαρ ήταν μία στρατιά από χορευτές κι ο εαυτής της, όλοι με σμόκιν, να χορεύουν στους δρόμους. Θα επιχειρήσει λοιπόν ένα εντυπωσιακό, φαντασμαγορικό μουσικό νούμερο έναρξης;

Θα το μάθουμε την Κυριακή, ξημερώματα Δευτέρας για εμάς, όπου τα κανάλια novacinema θα μεταδίδουν ζωντανά και αποκλειστικά, για 17η χρονιά, την οσκαρική τελετή.

Ολοι οι υπόλοιποι, μην πτοείστε: το Flix θα ξενυχτά και θα σας ενημερώνει με ειδήσεις, φωτογραφίες και λεπτό-προς-λεπτό live αναμετάδοση όσων συμβαίνουν στο κόκκινο χαλί και στην αίθουσα του Dolby Theater.

Προς το παρόν, ας θυμηθούμε κι ας απολαύσουμε τα βίντεο με την αφρόκρεμα των musical acts, κι όχι μόνο, των φαντασμαγορικών ενάρξεων παλιότεων Οσκαρ.

Ετοιμοι;

ΧΙΟΥ ΤΖΑΚΜΑΝ, 81η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ, 2009

.

ΝΙΛ ΠΑΤΡΙΚ ΧΑΡΙΣ, 82η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ, 2010

.

ΜΠΙΛΙ ΚΡΙΣΤΑΛ, 70η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ, 1998

.

ΑΝΤΖΕΛΑ ΛΑΝΣΜΠΟΥΡΙ, 45η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ, 1973

.

ΓΟΥΠΙ ΓΚΟΛΝΤΜΠΕΡΓΚ, 74 ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ, 2002

.

ΛΑΪΖΑ ΜΙΝΕΛΙ, 46η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ, 1974

.

ΕΛΕΝ ΝΤΙ ΤΖΕΝΕΡΙΣ, 79η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ, 2007

.

Εκμεταλλευτείτε τις ώρες μέχρι την έναρξη της 86ης Απονομής των βραβείων Οσκαρ για να θυμηθειτε εδώ όλες τις φετινές υποψηφιότητες και τις προβλέψεις του Flix σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες, στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς.

Tags: OSCARS 2014