Φεστιβάλ / Βραβεία

Για 17η χρονιά τα Oscars στα κανάλια Novacinema!

στα 10

Οσκαρ αφοσίωσης και συνέπειας: εδώ και 17 χρόνια τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova μεταδίδουν αποκλειστικά και ζωντανά τις μεγάλες οσκαρικές απονομές. Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 2 Μαρτίου για να ζήσουμε live την 86η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ.

Flix Team
Για 17η χρονιά τα Oscars στα κανάλια Novacinema!

Τα Οσκαρ στην Ελλάδα έχουν το κινηματογραφικό τους σπίτι: την μεγάλη οθόνη των Novacinema. Τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova έχουν την αποκλειστικότητα στην μετάδοση των οσκαρικών απονομών εδώ και δύο δεκαετίες περίπου. Κάτι που κάθε χρόνο το τιμούν, το χαίρονται και το γιορτάζουν, καθώς όλος ο Φεβρουάριος ντύνεται με Οσκαρ: αφιερώματα σε ταινίες, σκηνοθέτες και πρωταγωνιστές που έχουν κερδίσει οσκαρικά βραβεία στα 85 χρόνια ιστορίας του θεσμού διατρέχουν όλα τα κινηματογραφικά κανάλια της ψηφιακής πλατφόρμας, διαγωνισμοί στέλνουν έναν μεγάλο νικητή στο Λος Αντζελες, ενώ και το novacinema.gr διαθέτει ειδικό οσκαρικό τμήμα που ενημερώνει για τους φετινούς υποψήφιους και μας προετοιμάζει για την μεγάλη βραδιά.

Για την οποία όλοι μετράμε πλέον αντίστροφα. Η ζωντανή μετάδοση θα ξεκινήσει με το πιο διάσημο κόκκινο χαλί. Αυτό του Dolby Theater όπου καταφθάνουν οι οσκαρικοί υποψήφιοι για τις πρώτες δηλώσεις. Το οσκαρικό Pre Show λοιπόν ξεκινά στις 02:00 ακριβώς (ξημερώματα Δευτέρας 3 Μαρτίου), ενώ στις 03.30 μπαίνουμε στο θέατρο για την 4ωρη περίπου live αναμετάδοση της τελετής με φετινή οικοδέσποινα την Ελεν ΝτιΤζένερις. Οι συνδρομητές έχουν δύο επιλογές για να παρακολουθήσουν τα δρώμενα: στο Novacinema 1 με σχολιασμό από την Πόλυ Λυκούργου και τον Γιώργο Κρασσακόπουλο, ενώ στο Nova Stars θα μεταδίδεται η original version. Το σόου θα προβληθεί σε High Definition.

Παρόλο που φέτος η επόμενη μέρα είναι αργία (Καθαρή Δευτέρα), αν δε θέλετε να ξενυχτήσετε μπορείτε να παρακολουθήσετε την οσκαρική τελετή και το επόμενο βράδυ, 3 Μαρτίου, στις 20.30 και με υπότιτλους.

Ομως φέτος η Nova μας επιφυλάσσει και μία μεγάλη καινοτομία: την προβολή της 86ης τελετής απονομής μέσω της υπηρεσίας Nova GO. Χρησιμοποιώντας το Nova Go οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση και από την επόμενη κιόλας μέρα της ζωντανής μετάδοσης, όλη τη λαμπερή βραδιά όπου και αν βρίσκονται, μέσω laptop, smartphone και tablet.

Δεν ξαφνιαζόμαστε. Η Nova έφερε πρώτη στην Ελλάδα την ψηφιακή τηλεοπτική πλατφόρμα, υπογράφει συμβόλαια με όλα τα στούντιο του Χόλιγουντ για την πρώτη προβολή των ταινιών της χρονιάς, είναι το τηλεοπτικό δίκτυο που συνειδητοποίησε ότι για να χωρέσει η μεγάλη οθόνη μέσα στην μικρή πρέπει τα κανάλια να εξοπλίζονται και να ακολουθούν τις τεχνολογικές εξελίξεις, φέρνοντας πρώτη το high definition και το 3D στην ελληνική τηλεθέαση.

Go Nova Go λοιπόν και ραντεβού την Κυριακή για την μεγαλύτερη κινηματογραφική βραδιά της χρονιάς.

.

Mην ξεχνάτε να ενημερώνεστε για την προοσκαρική κούρσα στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς.

Tags: OSCARS 2014