Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2014: Κανείς δεν φοράει το tuxedo οπως η Ελεν ΝτιΤζένερις

στα 10

Το πρώτο τρέιλερ για την 86η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ είναι εδώ. Και βρίσκει την Ελεν ΝτιΤζένερις να φοράει tuxedo και αθλητικά παπούτσια τραγουδώντας και χορεύοντας στο δρόμο...

Oscars 2014: Κανείς δεν φοράει το tuxedo οπως η Ελεν ΝτιΤζένερις

«Η τηλεοπτική σταρ Ελεν ΝτιΤζένερις θα επιτρέψει για να παρουσιάσει τα Οσκαρ δεύτερη φορά στην καριέρα της. Είμαστε πανευτυχείς που θα έχουμε την Ελεν στο ρόλο της παρουσιάστριας. Είναι παλιά μας φίλη και πάντα ψάχναμε ένα πρότζεκτ που θα μας επέτρεπε να συνεργαστούμε. Τι θα μπορούσε να μας ενθουσιάσει περισσότερο από την απονομή των Οσκαρ; Ελάχιστοι σταρ έχουν το ταλέντο της Ελεν στην κωμωδία, ακόμα λιγότεροι τη ζεστασιά και την ανθρωπιά της. Την αγαπούν σε όλο τον κόσμο και θεωρούμε ότι αυτά τα νέα θα ενθουσιάσουν το κοινό του Dolby Theatre και το διεθνές τηλεοπτικό κοινό των Οσκαρ!»

Με αυτήν την ανακοίνωση από την πλευρά της Ακαδημίας, γνωρίζουμε ήδη από τον Αύγουστο πως η 86η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ θα έχει για παρουσιάστρια της την Ελεν ΝτιΤζένερις, στην δεύτερη της φορά στο δύσκολο αυτό ρόλο μετά την πολύ επιτυχημένη πρώτη της το 2007, όπου είχε προταθεί και για Emmy.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που θα παρουσιάσω τα Οσκαρ για δεύτερη φορά. Ξέρετε τι λένε άλλωστε - άντε και να τριτώσει!» αστειεύτηκε τότε η ΝτιΤζένερις. «Συμφώνησα από την πρώτη στιγμή με την γνώμη των παραγωγών: η Ελεν έπρεπε να επιστρέψει για το σόου αυτής της χρονιάς» είχε δηλώσει και η νέα Πρόεδρος της Ακαδημίας Σέριλ Μπουν Αϊζαακς. «Ανυπομονούμε να δούμε μία ψυχαγωγική, άμεση, αστεία απονομή!»

2

Με τις υποψηφιότητες των φετινών Οσκαρ να αργούν ακόμη (16 Ιανουαρίου) και την Απονομή να έχει προγραμματιστεί για τις 2 Μαρτίου, ένα πρώτο τρέιλερ δίνει το στίγμα του νέου σχεδιασμού του logo της Ακαδημίας, τη μοντέρνα αισθητική που έτσι κι αλλιώς προσπαθούν να αποκτήσουν τα Οσκαρ τα τελευταία χρόνια και ανάμεσά σε αυτά τον ωραιότερο τρόπο που μια γυναίκα μπορεί να φορέσει ένα tuxedo!

Διαβάστε ακόμη: Τα υπέρ και τα κατά του να παρουσιάζεις τα Οσκαρ, σύμφωνα με την Ελεν ΝτιΤζένερις


Περισσότερη Οσκαρική Κούρσα 2014:

Tags: OSCARS 2014