Φεστιβάλ / Βραβεία

Τίνα και Εϊμι υπόσχονται μουσικοχορευτικά Golden Globes στο πρώτο teaser της απονομής!

στα 10

Τα χρυσά κορίτσια επιστρέφουν ως οικοδέσποινες της 71ης τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Σήμερα μας υπενθυμίζουν το ραντεβού μας μαζί τους με το πρώτο «μελωδικό» teaser.

Τίνα και Εϊμι υπόσχονται μουσικοχορευτικά Golden Globes στο πρώτο teaser της απονομής!

Οσο οι απονομές βραβείων γίνονται, ή (μετά τον Χιου Τζάκμαν) προσπαθούν να γίνουν όλο και πιο φαντασμαγορικές και μουσικοχορευτικές, οι κωμικοί που επιλέγονται σε θέσεις παρουσιαστών, το ρίχνουν περισσότερο στην πλάκα. Αυτό διακωμωδούν οι Τίνα Φέι και Εϊμι Πόλερ, οι οποίες μετά από μία πολύ επιτυχημένη παρουσίαση των 70ων Golden Globes πέρσι, υπέγραψαν με το NBC και την Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Λος Αντζελες να παρουσιάσουν τις Χρυσές Σφαίρες για δύο ακόμα χρονιές: το 2014 και το 2015. Διαβάστε περισσότερα για τη Golden Globes συμφωνία των Τίνα Φέι και Εϊμι Πόλερ.

Σήμερα, μ' ένα teaser 30'', οι βετεράνοι κωμικοί του Saturday Night Live μας επιδεικνύουν το πρώτο τραγούδι της βραδιάς: ως είθισται, οι παρουσιαστές ξεσπούν σ' ένα μουσικοχορευτικό ντελίριο στο opening μίας τελετής βραβείων που σέβεται τον εαυτό της - έτσι δεν είναι. Χμ, όχι.

«Η Τίνα κι εγώ θα παρουσιάσουμε την τελετή απονομής των 71ων Χρυσών Σφαιρών» εξηγεί η Εϊμι Πόλερ και κάθεται αναπαυτικά σε μαύρο πιάνο με ουρά. Ορθια δίπλα της η Τίνα Φέι αποκαλύπτει ότι είναι έτοιμη να μας τραγουδήσει και ζητά... την νότα της.

Πατήστε το play και κλείστε ραντεβού με το «πάρτι της χρονιάς», όπως προωθούν την τελετή απονομής των Golden Globes 2014, στις 12 Ιανουαρίου. Να φανταστείτε ότι δε θα ξέρουμε καν τις οσκαρικές υποψηφιότητες τότε: θα ανακοινωθούν 4 μέρες μετά, στις 16 Ιανουαρίου.

Περισσότερα για τις Χρυσές Σφαίρες 2014.