Φεστιβάλ / Βραβεία

Τα υπέρ και τα κατά του να παρουσιάζεις τα Οσκαρ, σύμφωνα με την Ελεν ΝτιΤζένερις

στα 10

Είναι έτοιμη η Ελεν ΝτιΤζένερις να παρουσιάσει ξανά τα Οσκαρ στις 2 Μαρτίου του 2014; Μια λίστα με τα υπέρ και τα κάτα που αποκάλυψε η ίδια στο τηλεοπτικό της σόου δείχνουν πως η ζυγαριά γέρνει προς το... χιούμορ.

Τα υπέρ και τα κατά του να παρουσιάζεις τα Οσκαρ, σύμφωνα με την Ελεν ΝτιΤζένερις

Δεν υπάρχει άνθρωπος στη βιομηχανία που να μην νιώθει ανακουφισμένος με την επιλογή της Ελεν ΝτιΤζένερις για οικοδέσποινα της 86ης απονομής των βραβείων Οσκαρ.

Το γεγονός πως η ΝτιΤζένερις υπήρξε ξανά παρουσιάστρια της βραδιάς, το 2007, κερδίζοντας μάλιστα μια υποψηφιότητα για Εμμυ για την επιτυχημένη εμφάνισή της, αλλά και η καθολική αποδοχή της από συναδέλφους και κοινό, προδικάζουν πως τουλάχιστον φέτος δεν θα υπάρχουν παρατράγουδα παρόμοια με αυτά που προέκυψαν από την πολυσυζητημένη παρουσίαση του Σεθ ΜακΦάρλεϊν στην απονομή του 2013.

Η ίδια ωστόσο, φρόντισε να δώσει από νωρίς το στίγμα της ατμόσφαιρας που θα επικρατήσει στις 2 Μαρτίου του 2014 μπροστά στους 3.000 καλεσμένους της βραδιάς και στα εκατομμύρια των θεατών που παρακολουθούν ετήσια την τελετή.

Στη δεύτερη εκπομπή του «The Ellen DeGeneris Show» για τη νέα σεζόν, η ΝτιΤζένερις αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο παίρνει τις μεγάλες αποφάσεις στη ζωή της και δημοσιοποίησε μια λίστα με τα υπέρ και κατά του να είσαι οικοδεσπότης των Οσκαρ, πάτώντας φυσικά πάνω στο ανεξάντλητο χιούμορ της και σε μια ελαφριά αλλά αποτελεσματική κριτική για τη φρενίτιδα γύρω από τα βραβεία.

«Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζω τις μεγάλες αποφάσεις στη ζωή μου είναι να κάνω λίστες με τα υπέρ και τα κατα. Οπότε θα σας κάνω ένα ταξίδι μέσα στο μυαλό μου – πράγμα το οποίο είναι τρομακτικό – και πιστεύω πως θα θέλατε να μάθετε μερικά από τα υπέρ και τα κατά του να παρουσιάζεις τα Οσκαρ.»

2 H Ελεν ΝτιΤζένερις κάνει καλά τη δουλειά της στην απονομή του 2007

Τα υπέρ και τα κατά, σύμφωνα με την Ελεν ΝτιΤζένερις είναι τα εξής:

  1. Το να παρουσιάζεις μπροστά σε 60 εκατομμύρια ανθρώπους / «Θεέ μου, 60 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούν αυτό το πράγμα;»
  2. Το να είσαι καλεσμένος σε όλα τα πάρτι που γίνονται μετά την τελετή / «Μου αρέσει να πέφτω στο κρεβάτι στις 19.30».
  3. Η Μέριλ Στρίπ μπορεί να προταθεί σπάζοντας όλα τα ρεκόρ για 17ή φορά / «Μας τέλειωσες, Μέριλ»
  4. Οι καλύτεροι σχεδιαστές στον κόσμο θέλουν να φορέσεις το φόρεμά τους / «Σε καμία περίπτωση στον κόσμο δεν θα φορέσω τουαλέτα».
  5. Το έχει ξανανάκει, άρα τη δεύτερη φορά θα είναι ακόμη καλύτερη / «Η δεύτερη τηλεοπτική σειρά που έκανα, κόπηκε μέσα σε πέντε λεπτά.»
  6. Το θέατρο που θα γίνει η τελετή χωράει 3.000 ανθρώπους / «Θα χρειαστώ 45 λεπτά αν πρέπει να χορέψω κατά μήκος των διαδρόμων.»

Διαβάστε περισσότερα για την Ελεν ΝτιΤζένερις και την επιλογή της ως οικοδέσποινας της 86ης Απονομής των Βραβείων Οσκαρ που φέτος θα γίνουν στις 2 Μαρτιου του 2014.