Buzz

O Χιροκάζου Κόρε-Εντα θα γυρίσει την επόμενη ταινία του «Baby, Box, Broker» στην Κορέα, με πρωταγωνιστή τον Σονγκ Κανγκ-χο από τα «Παράσιτα»

στα 10

Το πείραμα της «Αλήθειας» που γύρισε στη Γαλλία, δείχνει να του άρεσε.

O Χιροκάζου Κόρε-Εντα θα γυρίσει την επόμενη ταινία του «Baby, Box, Broker» στην Κορέα, με πρωταγωνιστή τον Σονγκ Κανγκ-χο από τα «Παράσιτα»
Illustration: Laurène Boglio

Με στόχο να ξεκινήσει την παραγωγή της μέσα στο 2021, ο Χιροκάζου Κόρε-Εντα, ανακοίνωσε μόλις τα σχέδια του για την επόμενη ταινία του, «Baby, Box, Broker», που δανείζεται την κεντρική της ιδέα από (τα υπαρκτά) κουτιά για ανεπιθύμητα βρέφη που υπάρχουν τουλάχιστον σε ένα σημείο της Σεούλ, όπου και πρόκειται να κάνει και τα γυρίσματα με ένα επιτελείο ντόπιων ηθοποιών και τεχνικών.

Δείτε ακόμη: Ο Χιροκάζου Κόρε-Εντα μιλάει στο Flix.

Hirokazu Kore-eda 607

«Αυτή τη στιγμή δουλεύω στο σενάριο και είμαι ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος που μπορώ να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου μαζί σας» δηλώνει ο Κόρε-Εντα. «Ελπίζω να κατορθωσω να δημιουργήσω μια συναρπαστική, ζεστή και συναισθηματική ταινία. Αυτό το φιλμ όπως και το προηγούμενό μου, θα είναι γυρισμένο μακριά από τη χώρα μου και όχι στη γλώσσα μου. Τι θα μπορέσω άραγε να να εκφράσω και να μοιραστώ, με τους ηθοποιούς και το συνεργείο μου καθώς θα δοκιμάζουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που θέτουν η διαφορετικές γλώσσες και κουλτούρες; Τι σημαίνει να είσαι σκηνοθέτης; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που ελπίζω να εξερευνήσω μέσα από αυτό το φιλμ».

Δείτε επίσης: Οι κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές στην Κορέα σταματούν ξανά καθώς τα κρούσματα του κορονοϊού αυξάνονται και πάλι