Οι κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές στην Κορέα σταματούν ξανά καθώς τα κρούσματα του κορονοϊού αυξάνονται και πάλι

INDUSTRY 25 AUG  /  Γιώργος Κρασσακόπουλος

Οι μεγαλύτερες κινηματογραφικές εταιρίες παραγωγής της χώρας, οι τηλεοπτικοί σταθμοί, ακόμη και το Netflix πατάνε το pause.

Η Κορέα υπήρξε μια από τις χώρες που έμοιαζε να έχει θέσει τον ιό υπό έλεγχο μετά το πρώτο του ξέσπασμα την περασμένη άνοιξη, αλλά από τις αρχές Αυγούστου τα κρούσματα άρχισαν να αυξάνονται ξανά με τις πρόσφατες εβδομάδες να ανεβάζουν τους αριθμούς των θετικών σε ανησυχητικά επίπεδα.

Δείτε ακόμη: Κάν' το όπως στην «Καζαμπλάνκα»

Η κυβέρνηση της χώρας αύξησε ήδη τα μέτρα ασφαλείας και καθώς ανάμεσα στα κρούσματα υπάρχουν κι εργαζόμενοι σε τηλεοπτικές παραγωγές, πολλές από αυτές όπως και μια σειρά από κινηματογραφικές ταινίες αλλά και παραγωγές του Netflix διέκοψαν ήδη τα γυρίσματά τους προκειμένου να προστατεύσουν τα συνεργεία και τους ηθοποιούς.

Προς το παρόν η παύση των γυρισμάτων που ξεκίνησε χθες αναμένεται να κρατήσει ως τις 31 Αυγούστου, αλλά προφανώς όλα θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη της κατάστασης και από τον αριθμό των κρουσμάτων που θα ανακοινωθούν στη χώρα τις επόμενες μέρες.

Δείτε ακόμη: «Δεν είστε απαραίτητοι και το ρίσκο είναι μεγάλο.» Ο Αντριου Κουόμο κρατά επ' αόριστον κλειστά τα σινεμά της Νέας Υόρκης

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.