Buzz

Ο Μάικλ Μαν θέλει τον Ανταμ Ντράιβερ για τον ρόλο του νεαρού Νιλ ΜακΚόλεϊ στο «Heat 2»

στα 10

Η Warner έδωσε το πράσινο φως για το σίκουελ και ήδη ξεκινήσει η αναζήτηση καστ.

Ο Μάικλ Μαν θέλει τον Ανταμ Ντράιβερ για τον ρόλο του νεαρού Νιλ ΜακΚόλεϊ στο «Heat 2»

Μετά από 27 χρόνια το σίκουελ του «Heat» κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία πέρσι τον Αύγουστο. To σίκουελ/πρίκουελ έχει πυροδοτήσει τον τελευταίο καιρό αρκετές συζητήσεις για το εάν θα το δούμε και στη μεγάλη οθόνη, με τον Μάικλ Μαν, τον σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας και συγγραφέα του βιβλίου, το οποίο έχει συνυπογράψει μαζί με την Μεγκ Γκάρντινερ, να έχει δηλώσει πως ενδιαφέρεται αρκετά για κάτι τέτοιο.

Ο Μαν είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του εκείνη την περίοδο για να επιστρέψει να σκηνοθετήσει το σίκουελ και από ό,τι φαίνεται αυτό μάλλον θα γίνει πραγματικότητα. Σύμφωνα με το Deadline η Warner ετοιμάζεται να δώσει το πράσινο φως στο «Heat 2», με το στούντιο να προσπαθεί να κλείσει τον Ανταμ Ντράιβερ να παίξει τον ρόλο του νεαρού Νιλ ΜακΚόλεϊ, τον ρόλο του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην πρώτη ταινία.

Το βιβλίο, χρονολογικά, εξελίσσεται σε δυο περιόδους. Το πρώτο μέρος διαδραματίζεται πριν τα γεγονότα της πρώτης ταινίας ενώ το δεύτερο μέρος εφτά χρόνια μετά. «Πάντα ήθελα να εξερευνήσω τις ζωές αυτών των ανδρών. Επίσης ήθελα να βρούμε έναν τρόπο να φέρουμε το παρελθόν στο παρόν όπου το παρόν να είναι περίπου το 2002, επτά χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας “Heat”», είχε δηλώσει παλιότερα ο Μαν.

Διαβάστε ακόμα: Ο Αλ Πατσίνο θα ήθελε τον Τίμοθι Σαλαμέ να παίξει τον ρόλο του στο «Heat 2»

Adam Driver MAIN

Η ιστορία του δεύτερου μέρους θα κυκλώνει την υπόθεση της ταινίας. Δε θα ακολουθεί μόνο τις ζωές των χαρακτήρων, του Βίνσεντ Χάνα, διευθυντή της αστυνομίας του Λος Αντζελες (Αλ Πατσίνο) και του δαιμόνιου ληστή Νιλ ΜακΚόλι (Ντε Νίρο), μετά το διαβόητο φινάλε, αλλά θα πιάσει τις ιστορίες τους κι από πριν. Συγκεκριμένα, το βιβλίο ξεκινά την επόμενη μέρα των γεγονότων που είδαμε στην μεγάλη οθόνη, με τον Κρις Σιχέρλις (Βαλ Κίλμερ), μέλος της συμμορίας του ΜακΚόλι , να προσπαθεί να δραπετεύσει από το LA και μετά θα μεταφερθεί 6 χρόνια πριν για να αφηγηθεί πώς στήθηκε η συμμορία. Εκεί θα δούμε και τα πρώτα βήματα του ΜακΚόλι στο εγκληματικό περιθώριο. Ο χρόνος θα κάνει και πάλι ένα άλμα μπροστά, όπου ο Μαν θα μάς συστήσει και νέους χαρακτήρες του υπόκοσμου - τόσο στην Καλιφόρνια, όσο και στο Μεξικό, ακολουθώντας τα κυκλώματα της Ν. Αμερικής και των καρτέλ ναρκωτικών.

Αναμένουμε νεότερα σύντομα.