Buzz

Ο Αλ Πατσίνο θα ήθελε τον Τίμοθι Σαλαμέ να παίξει τον ρόλο του στο «Heat 2»

στα 10

Αυτό δήλωσε κατά την διάρκεια ενός panel στο Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα το οποίο γιόρταζε τα 27 χρόνια από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας.

Ο Αλ Πατσίνο θα ήθελε τον Τίμοθι Σαλαμέ να παίξει τον ρόλο του στο «Heat 2»

Μετά από 27 χρόνια το σίκουελ της πολυαγαπημένης ταινίας «Ενταση» του Μάικλ Μαν ετοιμάζεται επιτέλους να κυκλοφορήσει. Στο περίπου… Δηλαδή όχι με τη μορφή κάποιας ταινίας μιας και ο Μαν αποφάσισε να βγάλει το σίκουελ σε μορφή μυθιστορήματος, με τον τίτλο «Heat 2», το οποίο θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία στις 9 Αυγούστου.

Η ιστορία του δεύτερου μέρους θα κυκλώνει την υπόθεση της ταινίας. Δε θα ακολουθεί μόνο τις ζωές των χαρακτήρων, του Βίνσεντ Χάνα, διευθυντή της αστυνομίας του Λος Αντζελες (Αλ Πατσίνο) και του δαιμόνιου ληστή Νιλ ΜακΚόλι (Ντε Νίρο), μετά το διαβόητο φινάλε, αλλά θα πιάσει τις ιστορίες τους κι από πριν. Συγκεκριμένα, το βιβλίο ξεκινά την επόμενη μέρα των γεγονότων που είδαμε στην μεγάλη οθόνη, με τον Κρις Σιχέρλις (Βαλ Κίλμερ), μέλος της συμμορίας του ΜακΚόλι , να προσπαθεί να δραπετεύσει από το LA και μετά θα μεταφερθεί 6 χρόνια πριν για να αφηγηθεί πώς στήθηκε η συμμορία. Εκεί θα δούμε και τα πρώτα βήματα του ΜακΚόλι στο εγκληματικό περιθώριο. Ο χρόνος θα κάνει και πάλι ένα άλμα μπροστά, όπου ο Μαν θα μάς συστήσει και νέους χαρακτήρες του υπόκοσμου - τόσο στην Καλιφόρνια, όσο και στο Μεξικό, ακολουθώντας τα κυκλώματα της Ν. Αμερικής και των καρτέλ ναρκωτικών.

Διαβάστε ακόμα: Οταν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο συνάντησε ξανά τον Αλ Πατσίνο

heat

Για να γιορτάσει τα 27 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα έκανε ένα Q&A panel με προσκεκλημένους τους δυο πρωταγωνιστές Ντε Νίρο και Πατσίνο αλλά και τον παραγωγό της ταινίας Αρτ Λίνσον. Οταν ο Πατσίνο ρωτήθηκε για το ποιον θα ήθελε να παίξει τον ρόλο του σε περίπτωση που το σίκουελ/βιβλίο μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, η απάντηση του συνοδεύτηκε με ένα δυνατό χειροκρότημα.

«Ο Τίμοθι Σαλαμέ. Είναι ένας υπέροχος ηθοποιός και πανέμορφος», είπε χωρίς καν να το σκεφτεί ο Πατσίνο. Και, αν ποτέ γίνει κάτι τέτοιο, σίγουρα θα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές μιας και ο Σαλαμέ συνεχίζει να αποδεικνύει πως είναι ένας από τους καλύτερους και πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Πάντως ο Μαν έχει δηλώσει αρκετές φορές στο παρελθόν πως θέλει να μεταφέρει το βιβλίο αυτό είτε στη μεγάλη είτε στη μικρή οθόνη, οπότε ευχόμαστε πως όποτε το καταφέρει η επιθυμία του Αλ Πατσίνο να γίνει πραγματικότητα.