Buzz

Οι σκηνοθέτες των «Λουλουδιών», μας συστήνουν έναν αληθινό γίγαντα στο «Handia»

στα 10

Οι Βάσκοι σκηνοθέτες Γιον Γαράνιο κι Αϊτόρ Αρέγι, επιστρέφουν με μια ταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία και φτάνουν στο διαγωνιστικό του Σαν Σεμπαστιάν.

Οι σκηνοθέτες των «Λουλουδιών», μας συστήνουν έναν αληθινό γίγαντα στο «Handia»

Τα «Λουλούδια» υπήρξαν μια από τις πιο όμορφες εκπλήξεις που είδαμε εδώ και χρόνια στο ισπανικό σινεμά, οπότε η καινούρια ταινία των δημιουργών του, είναι απόλυτα λογικό να είναι μια ταινία που περιμένουμε με ανυπομονησία.

handia 607

Το «Handia» που στην γλώσσα των Βάσκων σημαίνει γίγαντας, είναι η ιστορία ενός νεαρού άντρα που δεν μπορεί να σταματήσει να ψηλώνει. Οταν ο μεγαλύτερος αδελφός του Μαρτίν, επιστρέφει από τον πρώτο Καρλικό πόλεμο στον 19ο αιώνα, ανακαλύπτει ότι ο Χοακίν είναι εντυπωσιακά πιο ψηλός απ όσο τον είχε αφήσει φεύγοντας.

Δείτε ακόμη: «Ζούμε σ΄ένα όνειρο. Θα ξυπνήσουμε όταν πεθάνουμε». Τρέιλερ για το «Grain» του Σεμίχ Καπλάνογλου

handia 607

Πεπεισμένος ότι όλοι θα πλήρωναν για να δουν το θέαμα ενός τόσο ψηλού άντρα, του «ψηλότερου ανθρώπου στον κόσμο», πείθει τον αδελφό τοι να ξεκινήσουν ένα ταξίδι στην Ευρώπη, στην διάρκεια του οποίου η φιλοδοξία, τα χρήματα και η φήμη, θα αλλάξουν για πάντα την οικογένειά τους.

handia 607

Ο Αϊτόρ Αρέγι συν-σεναριογράφος στα «Λουλούδια» αναλαμβάνει εδώ την σκηνοθεσία μαζί με τον Γιον Γαράνιο, ενώ ο Χοσέ Μαρί Γενάγα μένει στο σενάριο και την παραγωγή.

handia 607

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε ένα πρώτο teaser με αγγλικούς υπότιτλους αλλά και το τρέιλερ με ισπανικούς υποτίτλους.



Δείτε ακόμη: