Buzz

Το «Weekend» στην εξοχή; Τρέιλερ για το «God’s Own Country»

στα 10

H ταινία του Φρανκ Λι κέρδισε τον χαρακτηρισμό «το βρετανικό Brokeback Mountain», αλλά το τρέιλερ το κάνει να μοιάζει περισσότερο με την ταινία του Αντριου Χέι.

Το «Weekend» στην εξοχή; Τρέιλερ για το «God’s Own Country»

Ο 24χρονος Τζόνι ζει και δουλεύει σε μια φάρμα του Γιορκσάιρ με τον πατέρα του που προσπαθεί να συνέλθει από μια καρδιακή προσβολή και την γιαγιά του που υποκαθιστά την μητέρα του, η οποία έχει εγκαταλείψει τον σκληρό, λασπωμένο, αδυσώπητο κόσμο της επαρχίας, της απομόνωσης της σκληρής δουλειάς.

Τυπικό lad της βρετανικής εργατικής τάξης ο Τζόνι έχει μάθει να δουλεύει τα πάντα εκτός από τα συναισθήματά του, και δοκιμάζει να βρει την διέξοδο από τα αδιέξοδά του στον πάτο των ποτηριών της μπίρας που κατεβάζει στην παμπ και στο γρήγορο σεξ με όποιον είναι έτοιμος να δεχτεί έναν γρήγορο γύρο με μηδενική τρυφερότητα και καμιά πιθανότητα εξέλιξης σε οτιδήποτε πιο ουσιαστικό.

God's Own Country 607

Διαβάστε ακόμη: Είναι το «God’s Own Country» το βρετανικό «Brokeback Mountain»;

Οταν όμως ο πατέρας του θα προσλάβει τον Γκιόργκι, έναν νεαρό Ρουμάνο εργάτη για να τους βοηθήσει με την γέννα των προβάτων και οι δυο τους θα βρεθούν μόνοι στην κορυφή ενός λόφου όπου βόσκουν τα πρόβατα για με εβδομάδα, η αρχική αντιπάθεια του για τον «γύφτο» εργάτη του και η ανταγωνιστικότητα μεταξύ τους, θα δώσει την θέση της σε μια ερωτική ένωση που σίγα σιγά μοιάζει να δίνει χώρο σε κάτι βαθύτερο και πιο ουσιαστικό.

God's Own Country 607

Το φιλμ έκανε την πρεμιέρα του στο Sundance για να προβληθεί στη συνέχεια στο φεστιβάλ του Βερολίνου και να αναδειχθεί ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά σκηνοθετικά ντεμπούτα των πρόσφατων χρόνων.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ πιο κάτω.


Δείτε ακόμη: