Industry

Η Κλόι Μόρετζ θα είναι η «Κάρι» της νέας εποχής!

στα 10

Η αξιαγάπητη Ιζαμπελ του «Hugo» ετοιμάζεται να ντυθεί αίμα και να δώσει νέα διάσταση στο εφηβικό angst.

Η Κλόι Μόρετζ θα είναι η «Κάρι» της νέας εποχής!

Δεν μπορεί να μην τη θυμάστε: ήταν η ντροπαλή μαθήτρια, Κάρι Γουάιτ, με την ψυχωτική ευαγγελίστρια μητέρα και τις τηλεκινητικές ικανότητες που έδωσαν άλλη διάσταση στον όρο «εφηβική αντίδραση». Η «Κάρι» του Στίβεν Κινγκ, που έγινε εμβληματική ταινία το 1976 από τον Μπράιαν Ντε Πάλμα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην οθόνη!

Το ριμέικ της «Κάρι» θα σκηνοθετήσει η Κίμπερλι Πιρς, που έκανε το όνομά της το 1999 με το «Boys Don’t Cry» και συνέχισε, με μικρότερη απόδοση, το 2008 με το «Stop-Loss».

Τον ρόλο που έκανε κλασικό η Σίσι Σπέισεκ θα ενσαρκώσει, αυτή τη φορά, η 15χρονη Κλόι Μόρετζ, η γλυκειά κοπελίτσα που συντρόφευσε τον «Hugo» του Μάρτιν Σκορσέζε στις κινηματογραφικές του περιπέτειες. Η ανακοίνωση έγινε μόλις σήμερα, παρά τις φήμες που ήθελαν την Ντακότα Φάνινγκ να γίνεται η νέα Κάρι.

Η Κλόι Μόρετζ θα κάνει σύντομα την εμφάνισή της στο «Dark Shadows» του Τιμ Μπάρτον, αλλά τα γυρίσματα του «Κάρι, Εκρηξη Οργής» είναι προγραμματισμένα γι’ αυτό το καλοκαίρι. Το μόνο που μένει είναι να βρεθεί η ηθοποιός που θα διαδεχτεί την Πάιπερ Λόρι στο ρόλο της παρανοϊκά προστατευτικής μαμάς. Kαι αρκετά λίτρα αίμα...