Buzz

«Strange is Relative»: Πόστερ για το «Dark Shadows» του Τιμ Μπάρτον

στα 10

Ετοιμο για τη μεγάλη του έξοδο στις 11 Μαΐου, το «Dark Shadows» του Τιμ Μπάρτον προσφέρει καθημερινά υλικό για λατρεία στους φανατικούς θαυμαστές. Μια σειρά από πόστερ των χαρακτήρων που μόλις κυκλοφόρησαν επιβεβαιώνει πως παρόλες τις αντίθετες προβλέψεις αυτή θα είναι η βαμπίρ ταινία - γεγονός του 2012.

«Strange is Relative»: Πόστερ για το «Dark Shadows» του Τιμ Μπάρτον

Συνεχίζοντας με ρυθμούς πολυβόλου - για το καλό όλων μας - την προώθηση του «Dark Shadows», ο Τιμ Μπάρτον, μετά τα δύο τρέιλερ της ταινίας και την επίσημη αφίσα, αποκαλύπτει τα ψυχεδελικά πορτρέτα των πρωταγωνιστών της ταινίας. Ας τους γνωρίσουμε:

Μπαρνάμπας Κόλινς (Τζόνι Ντεπ): Βρικόλακας του 18ου αιώνα που ξυπναει στη δεκαετία του 1970, προσπαθώντας να σώσει την οικογένεια του, να κατανοήσει τη σημασία της ντίσκο μουσικής και να συναντήσει ξανά τη μάγισσα που τον καταράστηκε να μένει αιωνιώς στις «σκιές».

Αντζελίκ Μπουσάρντ (Εύα Γκριν): Η κακιά μάγισσα που μετά την κατάρα που έριξε στον Μπαρνάμπας - πίσω στο 18ο αιώνα - επιστρέφει για να καταστρέψει τον ίδιο και την οικογένεια του ακόμη μια φορά!

Ελίζαμπεθ Κόλινς Στόνταρντ (Μισέλ Φάιφερ): Η μαμά της οικογένειας Κόλινς.

Ρότζερ Κόλινς (Τζόνι Λι Μίλερ): Ο «άχρηστος» αδερφός της Ελίζαμπεθ.

Κάρολιν Στόνταρντ (Κλόι Γκρέις Μόρετς): Η «αναρχική» κόρη της Ελίζαμπεθ.

Ντέιβιντ Κόλινς (Γκάλι ΜακΓκραθ): Ο δεκάχρονος γιος του Ρότζερ.

Τζούλια Χόφμαν (Ελενα Μπόναμ Κάρτερ): Η ψυχίατρος της Ελίζαμπεθ.

Γουίλι Λούμις (Τζάκι Ερλ Χάλεϊ): Ο οικονόμος του σπιτιού των Κόλινς.

Βικτόρια Γουίντερς (Μπέλα Χιθκόουτ): Η νταντά του Ντέιβιντ Κόλινς.

Ολους τους παραπάνω μπορείτε να τους δείτε στο gallery σε μια σειρά από πόστερ που κυκλοφόρησαν υπό τον γενικό τίτλο «Strange is relative», ενώ στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμη ο Ιβαν Κέι (υποδύεται τον Τζόσουα Κόλινς, πατέρα του Μπαρνάμπας), η Ρέι Σίρλεϊ (υποδύεται την Κα. Τζόνσον, την γηραιά υπηρέτρια του σπιτιού), ο Κριστοφερ Λι (υποδύεται τον Μπιλ Μαλόι, ιδιοκτήτη του περίεργου μαγαζιού «Collins Fishing Fleet and Cannery») και ο Αλις Κούπερ που υποδύεται τον εαυτό του!

Διαβάστε περισσότερα για το «Dark Shadows», δείτε το τρέιλερ της ταινίας, δείτε το τρέιλερ με τις έξτρα σκηνές και τον Αλις Κούπερ εν δράσει και αναμονή μέχρι το Μάιο για περισσότερα...