Buzz

Κάθε οικογένεια έχει τους δαίμονες της: τρέιλερ για το «Dark Shadows» του Τιμ Μπάρτον

στα 10

Αν πιστεύατε ότι το «Dark Shadows» θα ήταν μια σκοτεινή goth ιστορία για έναν βρικόλακα, ξεχάστε το. Το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε βρίσκει τον Τιμ Μπάρτον και τον Τζόνι Ντεπ σε τρελά κέφια και διάθεση... εξαιρετικά 70s.

Κάθε οικογένεια έχει τους δαίμονες της: τρέιλερ για το «Dark Shadows» του Τιμ Μπάρτον

Κινηματογραφική μεταφορά της cult τηλεοπτικής σειράς των 60s, το «Dark Shadows» αφηγείται την ιστορία του Μπαρνάμπας, ο οποίος μετά από μια κατάρα και 200 χρόνια ύπνου ξυπνάει για να βρει ξανά τους απογόνους του και να ηγηθεί και πάλι της ιδιότυπης οικογένειάς του που αποτελείται από τη Μισέλ Φάιφερ, τον Τζόνι Λι Μίλερ και την Κλόι Μορεντζ. Μια τέτοια επανεμφάνιση προφανώς δημιουργεί προβλήματα στην οικογενειακή δυναμική οπότε η παρουσία μιας ψυχολόγου που την υποδύεται η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, κρίνεται φυσικά απαραίτητη.

Τι δεν αναφέρει η παραπάνω υπόθεση της ταινίας; Το γεγονός πως ο Μπαρνάμπας - πρώην γυναικοκατακτητής που τον καταράστηκε να μείνει για πάντα «στις σκιές» η Εύα Γκριν - ξυπνάει στα 70s. Και αυτό είναι αρκετό για να τον μπερδέψει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Οχι μόνο γιατί πρέπει να κατανοήσει τι είναι η ντίσκο μουσική και το πανκ κίνημα, αλλά γιατί δεν καταλαβαίνει πως η Κάρεν Κάρπεντερ τραγουδάει μέσα από ένα κουτί (βλ. τηλεόραση) και γιατί το στήθος της Εύα Γκριν δεν έχει γεράσει καθόλου μέσα σε 200 χρόνια και γιατί όλοι χορεύουν στους ρυθμούς του Μπάρι Γουάιτ...

Πιο κοντά στο «Beetlejuice» και με κωμική διάθεση στην οποία ο Μπάρτον ενδίδει με ξεχωριστό κέφι, το τρέιλερ του «Dark Shadows» (που βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 11 Μαίου) μπορεί να απογοητεύσει όσους θα ήθελαν μια σκοτεινή ιστορία για να τους συντροφεύσει μέσα στο 2012, αλλά να ξέρετε, μερικές φορές τα αστεία κάνουν τη ζωή απείρως πιο τραγική!

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Dark Shadows», διαβάστε περισσότερα για την ταινία και δείτε στο gallery περισσότερες νέες φωτογραφίες.