Buzz

Νέες φωτογραφίες για το «Dark Shadows» του Τιμ Μπάρτον!

στα 10

O Μάρτιος του 2012 μπορεί να ανακηρυχθεί και επίσημα μήνας Τιμ Μπάρτον. Κάθε μέρα κάτι καινούριο μας θυμίζει πως, ναι, αυτόν τον σκηνοθέτη τον αγαπάμε...μέχρι θανάτου!

Νέες φωτογραφίες για το «Dark Shadows» του Τιμ Μπάρτον!

Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, ο κόσμος ήρθε αντιμέτωπος με το πρώτο τρέιλερ του «Frankenweenie», της stop - motion animation ταινίας του Τιμ Μπάρτον που βασίζεται στο ομώνυμο δικό του μικρού μήκους φιλμ του 1986, αλλά και με την επίσημη έναρξη του μεγάλου αφιερώματος που οργάνωσε η Ταινιοθήκη του Παρισιού με ένα masterclass (μπορείτε να το δείτε εδώ) που μας έστειλε ακόμη πιο βαθιά στον κόσμο του μεγαλύτερου σύγχρονου παραμυθά.

Και να που τώρα, τρεις νέες φωτογραφίες από το «Dark Shadows», τη δεύτερη ταινία του Μπάρτον για το 2012 έρχονται για να ανακοινώσουν πως η κινηματογραφική μεταφορά της τηλεοπτικής επιτυχίας της δεκαετίας του '60 είναι έτοιμη, με δύο τρέιλερ να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κρίση δοκιμαστικών προβολών προκειμένου να αποφασιστεί ποιο θα είναι το ιδανικό για να ξεκινήσει και η επίσημη προώθηση της ταινίας.

Οι φήμες θέλουν τα τρέιλερ να είναι αρκούντως σκοτεινά και να διαθέτουν για μουσική υπόκρουση, το ένα το «People are Strange» των Doors και το άλλο το «Theme from a Summer Place» του Πέρσι Φέιθ.

Δείτε παρακάτω τους Τζόνι Ντεπ, Μισέλ Φάιφερ και Τζάκι Ερλ Χάλεϊ και θυμηθείτε πως το «Dark Shadows» αφηγείται την «παράξενη» ιστορία του βρικόλακα Μπαρνάμπας, ο οποίος μετά από 200 χρόνια ύπνου, ξυπνά για να βρει ξανά τους απογόνους του και να ηγηθεί και πάλι της ιδιότυπης οικογένειάς του που αποτελείται από τη Μισέλ Φάιφερ, τον Τζόνι Λι Μίλερ, και την Κλόε Μορεντζ. Μια τέτοια επανεμφάνιση προφανώς δημιουργεί προβλήματα στην οικογενειακή δυναμική οπότε η παρουσία μιας ψυχολόγου που την υποδύεται η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, κρίνεται φυσικά απαραίτητη.

Διαβάστε περισσότερα για το «Dark Shadows» μέχρι να δούμε δια ζώσης το τρέιλερ που θα λύσει δια παντός τις απορίες μας για το αν αυτή η ταινία θα είναι το τέλειο double bill μαζί με το «Frankenweenie».