Buzz

Δείτε το masterclass του Τιμ Μπάρτον στην Ταινιοθήκη του Παρισιού

στα 10

Με αφορμή τη μεγάλη έκθεση στον Τιμ Μπάρτον και στο έργο του που οργανώνει η Cinémathèque Française, ο σκηνοθέτης έδωσε τη Δευτέρα 5 Μαρτίου ένα απολαυστικό masterclass. Δείτε το στο flix!

Δείτε το masterclass του Τιμ Μπάρτον στην Ταινιοθήκη του Παρισιού

Μπροστά σε μια κατάμεστη αίθουσα, με αρκετό κόσμο να έχει μείνει εκτός, ο Τιμ Μπάρτον βρέθηκε στην ταινιοθήκη του Παρισιού, όχι μόνο ως ταινίες, σκίτσα, υλικά από τον κινηματογραφικό του κόσμο, αλλά κι ο ίδιος με σάρκα κι οστά.

Σαν επιστέγασμα της μεγάλης έκθεσης στο σινεμά του, που οργανώνει η ταινιοθήκη, ο Μπάρτον μίλησε για τις ταινίες, τις επιρροές του, τις εμμονές, τα μελλοντικά του σχέδια και φυσικά για το «Frankenweenie» την καινούρια stop motion animation ταινία του, με την οποία μοιάζει να κλείνει έναν κύκλο στην μέχρι τώρα καριέρα του.

Το masterclass του μεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο, και το flix δεν θα μπορούσε παρά να το αναμεταδόσει, αλλά όσοι απογοητεύτηκαν που δεν μπορούσαν να βρίσκονται τη σωστή ώρα μπροστά στον υπολογιστή τους για να το παρακολουθήσουν, μπορούν ήδη να χαίρονται.

Ολόκληρη η συζύτηση βρίσκεται ήδη online και το μόνο που έχετε να κάνετε για να την απολαύσετε, είναι να κάνετε κλικ, στο «play» του βίντεο που ακολουθεί.