Buzz

H Κέιτ Μπλάνσετ φέρνει το 2014 για την αμερικάνικη Vogue

στα 10

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της 86ης Απονομής των Βραβείων Οσκαρ για το Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου που θα κερδίσει στα σίγουρα για τη «Θλιμμένη Τζάσμιν» του Γούντι Αλεν, η Κέιτ Μπλάνσετ κάνει μια στάση στο εξώφυλλο της αμερικάνικης Vogue. Και συναρπάζει...

H Κέιτ Μπλάνσετ φέρνει το 2014 για την αμερικάνικη Vogue

Δεν βαριόμαστε ποτέ να βλέπουμε την Κέιτ Μπλάνσετ. Στο σινεμά, στο θέατρο, σε διαφημιστικά, στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών του κόσμου. Ειδικά τώρα που αναπάντεχα αλλά δικαιωματικά αποτελεί το απόλυτο φαβορί για το Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για τη συγκλονιστική της ερμηνεία στη «Θλιμμένη Τζάσμιν» του Γούντι Αλεν.

Το ίδιο πιστεύει και η αμερικάνικη Vogue που την ξαναπροσκαλεί στο cover story της για να εγκαινιάσει το 2014 με μια φωτογράφηση, ένα βίντεο της σειράς Vogue Original Shorts και μια συνέντευξη ποταμό, αφού το να μιλάς με την Κέιτ Μπλάνσετ είναι σχεδόν το ίδιο απολαυστικό με να την απολαμβάνεις στη μεγάλη οθόνη.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες που τράβηξε για την αμερικάνικη Vogue o Γκρεκγ ΜακΚιν και το βίντεο «Slow Motion» που αποδεικνύει πως σε κανονική ή και αργή κίνηση η Κέιτ Μπλάνσετ παραμένει η πιο υπέροχη γυναίκα των ημερών μας:

2

3

4

5

6


Διαβάστε ακόμη: