Buzz

H Τζέσικα Τσαστέιν και η Κέιτ Γουίνσλετ σε δύο ταινίες μικρού μηκους με τον τρόπο της Vogue

στα 10

Μπαίνοντας στη ψηφιακή εποχή, η Vogue ξεκινάει μια σειρά ταινιών μικρού μήκους με τις γυναίκες των εξωφύλλων του και δίνει τα πρωτεία στην Τζέσικα Τσαστέιν και την Κέιτ Γουίνσλετ...

H Τζέσικα Τσαστέιν και η Κέιτ Γουίνσλετ σε δύο ταινίες μικρού μηκους με τον τρόπο της Vogue

«Εχουμε το προνόμιο να συνεργαζόμστε με τις πιο απίστευτες ηθοποιούς του κόσμου και κάθε είδους καλλιτέχνες για τα εξώφυλλά μας και αυτή είναι μια ευκαιρία να κάνουμε κάτι σε συνεργασία μαζί τους, εκτός από το να κινηματογραφούμε απλά το backstage της φωτογράφησής τους, όπως κάνουμε μέχρι σήμερα. Με άλλα λόγια, δεν θα κινηματογραφούμε μόνο μια στιγμή μαζί τους, αλλά θα τους βάζουμε να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Αν δουλεύεις με τις καλύτερες ηθοποιούς στον κόσμο γιατί να μην τις αφήσεις να βρουν ένα τρόπο να κάνουν κάτι πρωτότυπο;».

Κάπως έτσι συστήνει η Σάλι Σίνγκερ, διευθύντρια του ηλεκτρονικού τμήματος της αμερικάνικης Vogue, τη σειρά «Vogue Original Shorts», η οποία εγκαινιάζεται με δύο βίντεο, ένα με την Κέιτ Γουίνσλετ και τίτλο «Best Actress of All Time» και ένα με την Τζέσικα Τσαστέιν με τίτλο «Scripted Content».

Σκηνοθετημένα από τον Μάθιου Φροστ, τα δύο φιλμ είναι κατά βάση αστεία (αυτό με τη Γουίνσλετ περισσότερο), ενώ οι δύο ηθοποιοί παίζουν τον εαυτό τους και με την έννοια της διασημότητας.

Δείτε τα βίντεο παρακάτω:



Διαβάστε ακόμη: