Buzz

Ποια ανθρωπιστική κρίση; Η Γκουίνεθ Πάλτροου θα περάσει μια εβδομάδα μόνο με 29 δολάρια

στα 10

Η Γκουίνεθ Πάλτροου συμμετέχει σε ένα ακτιβιστικό πρόγραμμα με σκοπό την αφύπνιση του κοινού για τη φτώχεια. Και το διασκεδάζει.

Flix Team
Ποια ανθρωπιστική κρίση; Η Γκουίνεθ Πάλτροου θα περάσει μια εβδομάδα μόνο με 29 δολάρια

Για επτά ολόκληρες ημέρες η Γκουίνεθ Πάλτροου θα ζήσει με μόνο 29 δολάρια, συμμετέχοντας σε ένα πρόγραμμα για την αφύπνιση του κοινού γύρω από τη φτώχεια.

O φίλος της, σεφ Μάριο Μπατάλι, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού κατά της φτώχειας New York City Food Bank, την προκάλεσε να φέρει εις πέρας το #FoodBankNYCChallenge, που ενθαρρύνει διάσημους (και πάμπλουτους) σταρ να ζήσουν μόνο με 29 δολάρια για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη: Οι μεταμορφώσεις της Γκουίνεθ Πάλτροου σε αθάνατα icons της βιομηχανίας του θεάματος

Η Πάλτροου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Twitter όλα τα φαγητά που κατάφερε να αγοράσει με τα 29 δολάρια και συνεχίζοντας το φιλανθρωπικο παιχνίδι «προκάλεσε» τον διάσημο σεφ Ρόι Τσόι των γκουρμέ κορεατικών εστιατορίων Kogi:

Παρά τον ενθουσιάσμό της, η Γκουίνεθ Πάλτροου χρειάστηκε να αιτιολογήσει πριν λίγες ημέρες τις ακριβές τιμές της προσωπικής της διαδικτυακής μπουτίκ Goop: «Νομίζω πως έχει γίνει παρεξήγηση. Δεν είμαστε ένα σούπερ λουξ site, αλλά είμαστε φιλόδοξοι. Εχουμε πράγματα που κοστίζουν 4 δολάρια. Και έχουμε και πράγματα που κοστίζουν 500 δολάρια. Νομίζω ότι η κριτική που δέχεται το Goop είναι γιατί ο κόσμος δεν έχει μπει πραγματικά στο Goop για να δει το site και να καταλάβει ποιοι ακριβώς είμαστε.»

Διαβάστε ακόμη: