Buzz

Ναι, Γκάι Πιρς τρέλανέ μας! Δείτε το βίντεο του «Fly All the Way»!

στα 10

Ο Γκάι Πιρς κυκλοφορεί ακόμη ένα βίντεο-κλιπ από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά. Και είναι σκέτη απόλαυση!

Ναι, Γκάι Πιρς τρέλανέ μας! Δείτε το βίντεο του «Fly All the Way»!

«Κάθε φορά που έδινα μια συνέντευξη στα τέλη της δεκαετίας του '80 και τη δεκαετία του '90 και ανέφερα ότι γράφω μουσική, ο δημοσιογράφος θα γύρναγε τα μάτια του ανάποδα σαν να έλεγε “όχι ένας ακόμη γαμημένος ηθοποιός που θα κυκλοφορήσει ένα single”. Και φυσικά η αντίδραση με έκανε να είμαι εξαιρετικά απολογητικός “οχι βέβαια, δεν θα έκανα κάτι τέτοιο στον κόσμο”. Και για κάποιον λόγο, άφησα αυτή τη στενόμυαλη λογική να με καθοδηγήσει όλα αυτά τα χρόνια».

Απελευθερωμένος από τις όποιες ενοχές, ο Γκάι Πιρς κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο «Broken Bones», το οποίο ηχογραφήθηκε στα studio του Νιλ Φιν στο Οκλαντ της Νέας Ζηλανδίας και στο οποίο συμμετέχουν μέλη από τους Crowded House και τους Split Enz.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το πρώτο άλμπουμ του Γκάι Πιρς.

Guy Pearce Fly all the Way 607

Τον Οκτώβριο είδαμε το βίντεο κλιπ του πρώτου single του Γκάι Πιρς με τίτλο «Storm» (δείτε το εδώ) και τώρα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα ακόμη βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Fly all the Way» που είναι ακριβώς αυτό που δεν περίμενε κανείς από τον Αυστραλό ηθοποιό: ένα σατιρικό, σούπερ fun, σατιρικό mash-up από τηλεοπτικές διαφημίσεις τελεμάρκετινγκ.

Βασικά είναι αδύνατον να το δεις και να μην χαμογελάσεις - αν είναι καλό τραγούδι είναι μια άλλη υπόθεση:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: