Buzz

Αίμα, δάκρυα κι ιδρώτας: νέες φωτογραφίες Ρόμπερτ Πάτινσον και Γκάι Πιρς από το «The Rover»

στα 10

H δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Ντέιβιντ Μίσο, σκηνοθέτη του «Animal Kingdom», λανσαρίστηκε στις Κάννες και τώρα βαδίζει, με αιματοβαμμένα πόδια, προς το κοινό.

Αίμα, δάκρυα κι ιδρώτας: νέες φωτογραφίες Ρόμπερτ Πάτινσον και Γκάι Πιρς από το «The Rover»

Τοποθετημένη σε μια ερημωμένη, σκονισμένη Αυστραλία δέκα χρόνια μετά από κάτι που η ταινία αποκαλεί «κατάρρευση», το «Rover» ξεκινά με μια ομάδα από άντρες σε ένα τζιπ οι οποίοι προφανώς προσπαθούν να ξεφύγουν από κάποιους, ή κάτι. Οταν το αυτοκίνητό τους κολλήσει κοντά σε έναν οικισμό, θα κλέψουν το πρώτο που θα βρουν μπροστά τους, το οποίο ανήκει στον Ερικ, που μοιάζει αποφασισμένος να τους ακολουθήσει αναζητώντας το αμάξι του, μέχρι τελικής πτώσης. Στην πορεία θα τους χάσει, αλλά θα βρει την ευκαιρία να ακολουθήσει τα ίχνη τους, όταν συναντήσει τυχαία τον αλαφροΐσκιωτο αδελφό του ενός από αυτούς, τον οποίο η συμμορία είχε αφήσει πληγωμένο, νομίζοντας ότι είναι νεκρός, στον τόπο του εγκλήματος από το οποίο προσπαθούν να ξεφύγουν.

Η νέα ταινία του Αυστραλού Ντέιβιντ Μίσο, που σημειώθηκε στον κινηματογραφικό χάρτη με το «Animal Kingdom», έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο 67ο Φεστιβάλ Καννών, φέρνοντας στην οθόνη ένα παράξενα λειτουργικό δίδυμο, στα πρόσωπα και τα ταλαιπωρημένα κορμιά του Γκάι Πιρς και του Ρόμπερτ Πάτινσον, σ’ ένα βίαιο, υπαρξιακό, αφαιρετικό οδοιπορικό. Δείτε παρακάτω τους δυο πρωταγωνιστές και τον σκηνοθέτη της ταινίας σε μια σειρά νέων φωτογραφιών του «The Rover»: θα σας έρθει η διάθεση να τους ξεπλύνετε με καθαρτικό νεράκι!

Διαβάστε ακόμα:

r01

r02

r03

r04

r05

r06

r07

r08

r09

r10

r11