Buzz

Δεν είναι παρωδία. Είναι το τρέιλερ του «Guardians of the Galaxy» της Marvel.

στα 10

Οι «Guardians of the Galaxy» συστήνονται στο πρώτο τρέιλερ μιας ταινίας που μοιάζει περισσότερο με παρωδία, εκτός αν ο υπερβολικά κωμικός τόνος βρίσκεται εκεί για... ξεκάρφωμα ανεξέλεγκτου fun.

Δεν είναι παρωδία. Είναι το τρέιλερ του «Guardians of the Galaxy» της Marvel.

To καστ είναι εντυπωσιακό: Κρις Πρατ, Ζόε Σαλντάνα, Μπραντλεϊ Κούπερ, Βιν Ντίζελ, Λι Πέις, Ντζιμόν Χονσού, Τζον Σι. Ράιλι, Γκλεν Κλόουζ, Μπενίσιο Ντελ Τόρο.

Το ίδιο και η αποστολή μιας ομάδας υπερηρώων (ανάμεσά τους ένα ρακούν, ένα δέντρο που μιλάει και ένας εξωγήινος) που βρίσκονται εδώ για να προστατεύσουν το σύμπαν από κάθε κακό, σε ένα από τα λιγότερο γνωστά κόμικ της Marvel που κυκλοφόρησε μόνο 25 τεύχη πριν σταματήσει το 2010.

Δεν θα έλεγε, όμως, κάποιος το ίδιο και για το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε, προετοιμάζοντας την έξοδο της ταινίας του Τζέιμς Γκαν στις αίθουσες την 1η Αυγούστου του 2014.

2 2 2 2

Προορισμένες για να συστήσουν την ομάδα των «Guardians of the Galaxy» σε ένα κοινό που είναι πιθανό να μην τους γνωρίζει, οι πρώτες εικόνες από το βαρύ πυροβολικό της Marvel για το επερχόμενο καλοκαίρι θυμίζουν μάλλον μια παρωδία μιας ταινίας που έχει ήδη γυριστεί, με άνοστο χιούμορ και μεταμορφώσεις που μοιάζουν να απευθύνονται σε παιδιά πολύ μικρής ηλικίας. Κάποιοι θα το πουν και fun!

Μέχρι να διαψευσθούμε, δείτε εδώ το τρέιλερ και κρίνετε μόνοι σας:


Διαβάστε ακόμη: