Buzz

Πωλείται το σπίτι του «Grey Gardens» - και, ναι, είναι ανακαινισμένο!

στα 10

Ευχηθήκατε ποτέ να μένατε στην έπαυλη της Μεγάλης και της Μικρής Ιντι (ξανασκεφτείτε το!); Τώρα μπορείτε, αν έχετε στην τσέπη 20 εκ. δολάρια.

Πωλείται το σπίτι του «Grey Gardens» - και, ναι, είναι ανακαινισμένο!

Απ' όταν, το 1975, οι αδελφοί Ντέιβιντ και Αλμπερτ Μέιζελς παρουσίασαν το ντοκιμαντέρ τους, «Grey Gardens» (που το 2009 έγινε ταινία από το HBO με τις Τζέσικα Λανγκ και Ντρου Μπάριμορ), οι εικόνες αυτού του σπιτιού παρέμειναν στην κοινή μνήμη ως ένας συνδυασμός ασύλληπτης παρακμής και μαζί ελαφρότητας, χάρης, εκκεντρικότητας, των πιο απολαυστικών κομματιών μιας κατεστραμμένης ζωής. Αυτό, το Grey Gardens, ήταν το σπίτι της «Μεγάλης Ιντι» και της «Μικρής Ιντι», μητέρας και κόρης (αλλά και θείας και ξαδέλφης της Τζάκι Μπουβιέ-Κένεντι): μια πανέμορφη παραθαλάσσια έπαυλη στα ανατολικά Χάμπτονς, ρημαγμένη σαν τη λαμπερή ζωή που αντιπροσωπεύει, πανβρώμικη, γεμάτη γάτες και κάθε λογής σκουπίδια, και δυο παράξενα κοσμήματα, στα πρόσωπα των δυο Ιντι.

Διαβάστε ακόμη: We'll always have Grey Gardens... Εφυγε ο Αλμπερτ Μέιζελς

grey gardens 607

Το σπίτι και το οικόπεδο αγοράστηκαν το 1979 από τη δημοσιογράφο της Washington Post, Σάλι Κουιν και τον άντρα της, αλλά η ανακαίνισή του κράτησε δεκαετίες. Τώρα, όπως εμφανίστηκε σε αγγελίες ακινήτων, το Grey Gardens και οι αναμνήσεις του είναι προς πώληση, έναντι 19.995.000 δολαρίων. Και να πούμε ότι, γι' αυτήν την ιστορία κι αυτήν την τιμή, οι γλάστρες της πισίνας μπορούσαν να είναι λίγο πιο προσεγμένες! Δείτε παρακάτω το «πριν» και το «μετά» και σπάστε τον κουμπαρά σας.

grey gardens 607

grey gardens 607

Δείτε ακόμη: Οκτώ θρυλικές γυναίκες - είναι όλες τους η μια και μοναδική Τζέσικα Λανγκ!