Buzz

Το παρασκήνια γύρω από την απόλυση της Τζίνα Καράνο από το «The Mandalorian»

στα 10

Το The Hollywood Reporter ρίχνει φως στα γεγονότα που οδήγησαν στην απόλυση της Τζίνα Καράνο από την σειρά αλλά και για το μέλλον του χαρακτήρα της.

Το παρασκήνια γύρω από την απόλυση της Τζίνα Καράνο από το «The Mandalorian»
Σχέδιο του Χάρτλεϊ Λιν

Εκτός αν ζούσατε κάτω από κάποια πέτρα σίγουρα θα έχετε ακούσει για την απόλυση της Τζίνα Καράνο από την σειρά «The Mandalorian» μετά από διάφορα προσβλητικά ποστ της ίδιας στα social media, τα οποία κυμαίνονταν από τρανσοφοβικά, για νοθεία στις εκλογές, θεωρείς συνομωσίας για την πανδημία και τα πιο πρόσφατα αντισημιτικά σχόλια που παρομοίαζαν το να είσαι Ρεπουμπλικάνος στην Αμερική του σήμερα όπως ήταν οι Εβραίοι στην Ναζιστική Γερμανία.

Φυσικά το δράμα συνεχίζεται με το The Hollywood Reporter να αναφέρει σε δημοσίευμά του πως η Lucasfilm είχε προειδοποιήσει την Καράνο αρκετές φορές για την συμπεριφορά της με την ίδια να μην συμμορφώνεται. Φυσικά το άρθρο υπενθυμίζει πως η Καράνο είχε δηλώσει δημόσια μετανιωμένη για το πως κορόιδευε τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι χρησιμοποιούσαν τις αντωνυμίες στα βιογραφικά τους στα social media και πως ο συμπρωταγωνιστής της στο «The Mandalorian» Πέδρο Πασκάλ, του οποίου πρόσφατα η αδερφή ανακοίνωσε πως είναι διεμφυλική, «με έκανε να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι βάζουν αυτά στα βιογραφικά τους. Δεν το γνώριζα πριν αλλά το γνωρίζω τώρα. Δεν θα τα βάζω στο βιογραφικό μου αλλά μπράβο σε όλους εσάς που επιλέγετε να το κάνετε. Είμαι εναντίον του εκφοβισμού, ιδιαίτερα για τους πιο ευάλωτους και υπέρ της ελευθερίας της επιλογής.» Οπότε τέτοιες συζητήσεις υπήρχαν αρκετές φορές με τους συναδέλφους και φίλους της αλλά συνέχιζε να πιέζει καταστάσεις. Μια πηγή λέει αναφέρει πως «ήξερε πως όλα αυτά θα ενοχλούσαν κάποιους. Γιατί έβαλε τον Φαβρό σε αυτή την θέση;»

Διαβάστε ακόμα: Η τρίτη σεζόν του «The Mandalorian» θα ξεκινήσει γυρίσματα πριν το τέλος του 2020

gina carano 607

Τι θα γίνει όμως με τον χαρακτήρα της; Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο ρόλος θα γίνει recast τόσο για λόγους ιστορίας όσο και merchandise, καθώς ακούγεται πως οι κούκλες της Κάρα Ντουν ήδη έχουν αρχίσει να αποσύρονται από τα ράφια των καταστημάτων παιχνιδιών, αλλά η Lucasfilm με εκπρόσωπό της απαντά πως δεν είναι στα σχέδιά της το να γίνει recast ο ρόλος.

Επίσης ετοιμάζονταν και μια spin-off σειρά με τον χαρακτήρα της Καράνο στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η οποία ήταν έτοιμη να παρουσιαστεί στην ανακοίνωση της Lucasfilm που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά διαγράφτηκε την τελευταία στιγμή, μετά και τα ποστ της για νοθεία στις εκλογές του Νοεμβρίου, όπως αναφέρει σχετικά η ίδια πηγή στο THR. Κι όχι μόνο αυτό αλλά ήταν έτοιμη να δεχθεί και μια σημαντική αύξηση στον μισθό της έχοντας την δική της σειρά αλλά και καθώς θα έκανε γκεστ εμφανίσεις στη νέα σειρά «Rangers of the New Republic». Ολα αυτά όμως είναι παρελθόν.

Τέλος, όπως αναφέρεται, για την Disney δεν είναι τόσο θέμα η πολιτική όσο πως πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία θέλει να αποφύγει όσο το δυνατόν περισσότερο τις όποιες αντιπαραθέσεις. «Πρόκειται για μια εταιρική οντότητα και θέλουν να παραμείνουν όσο το δυνατόν μπορούν χωρίς προβλήματα.»

Διαβάστε ακόμα: Ο «Borat» τα καταφέρνει ξανά: η σκηνή με τον Ρούντι Τζουλιάνι προκαλεί νέο σκάνδαλο