Buzz

Ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν θεωρεί το φινάλε του «Six Feet Under» το καλύτερο επεισόδιο που έγινε ποτέ

στα 10

Ο συγγραφέας του «Game of Thrones» ανέφερε στο blog του μερικά από τα καλύτερα, για εκείνον, τηλεοπτικά επεισόδια που έγιναν ποτέ, με το φινάλε του «Six Feet Under» να βρίσκεται στην κορυφή.

Ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν θεωρεί το φινάλε του «Six Feet Under» το καλύτερο επεισόδιο που έγινε ποτέ

Μπορεί το φινάλε το «Six Feet Under» να προβλήθηκε το 2005 αλλά για πολλούς, ακόμα και σήμερα, θεωρείται το καλύτερο φινάλε τηλεοπτικής σειράς όλων των εποχών. Σε αυτούς φαίνεται πως συγκαταλέγεται και ο συγγραφέας του «Game of Thrones» Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν.

Πρόσφατα το Vanity Fair δημοσίευσε ένα άρθρο για 25 τέλεια επεισόδια των τελευταίων 25 χρόνων, το οποίο συμπεριελάμβανε και επεισόδια από το «Blackwater» και το «Game of Thrones» του Μάρτιν, ο ίδιος αποφάσισε να γράψει στο blog του μερικά από τα δικά του αγαπημένα τηλεοπτικά επεισόδια.

«Αν έπρεπε να διαλέξω ένα επεισόδιο που είναι το πιο τέλειο από όλα τα υπολοιπα… θα έπρεπε να ήταν το τελευταίο επεισόδιο του “Six Feet Under”. Μου άρεσε αρκετά αυτή η σειρά, αν και δεν μπορώ να πω ότι την λάτρεψα όσο το “Rome” ή το “Deadwood” ή το “Fargo” ή μερικές άλλες σειρές που έλειπαν από τη λίστα, αλλά αυτό το τελευταίο επεισόδιο ήταν μακράν το καλύτερο. Το καλύτερο φινάλε σε ολόκληρη την ιστορία της τηλεόρασης και δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα μπορούσε κάποιος να κάνει κάτι καλύτερα», έγραψε ο Μάρτιν.

Διαβάστε ακόμα: Ο Βάρις του «Game of Thrones» σπάει την σιωπή του για το τέλος της σειράς

Six Feet Under 607

O Μάρτιν ανέφερε και μερικά άλλα αγαπημένα του επεισόδια από την λίστα του Vanity Fair όπως το «The Suitcase» από το «Mad Men», το «σοκαριστικό» «Ozymandias» από το «Breaking Bad», αλλά και το «The Pine Barrens» από το «The Sopranos».

Ο Μάρτιν ολοκλήρωσε την ανάρτησή του στο blog γράφοντας: «αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και κολακευμένος που βρίσκομαι σε μια τόσο μεγάλη παρέα. Κανένα έργο τέχνης δεν είναι ποτέ πραγματικά τέλειο, φυσικά… αλλά είναι πολύ ευχάριστο να ακούς ότι ίσως το πέτυχες, ή τουλάχιστον έφτασες κοντά… για κάποιους από τους αναγνώστες (ή τους θεατές) σου… μια στο τόσο.»

Μπορείτε να διαβάσετε την λίστα του Vanity Fair εδώ.