Buzz

Ο Τζορτζ Μίλερ δεν πιστεύει πως θα δούμε τον Μελ Γκίμπσον σε κάποιο επόμενο «Mad Max»

στα 10

Οπως δήλωσε ο ίδιος «δεν ξέρω τι συμβαίνει στον Μαξ όταν φτάσει στα 60 του. Δεν το έχω σκεφτεί καν».

Ο Τζορτζ Μίλερ δεν πιστεύει πως θα δούμε τον Μελ Γκίμπσον σε κάποιο επόμενο «Mad Max»

Πρόκειται για τη νέα τάση στο Χόλιγουντ. Διάφορα franchises τα οποία προσπαθούν να χτυπήσουν πάνω στη νοσταλγία των θαυμαστών τους φαίρνοντας πίσω παλιούς και αγαπημένους ήρωες. Εχει πετύχει πολλές φορές στο παρελθόν και φαίνεται πως δεν θα σταματήσει, σύντομα, να συμβαίνει.

Ακόμα και στον Τζορτζ Μίλερ, ο σκηνοθέτης των ταινίων «Mad Max» και του πιο πρόσφατου «Furiosa», έχει περάσει από το μυαλό του να κάνει κάτι τέτοιο. Απλά δεν ξέρει το πως...

Μιλώντας στο Jake's Takes, σε μια συνέντευξη πριν από μερικές εβδομάδες (πριν από την κυκλοφορία του «Furiosa»), ο Τζορτζ Μίλερ ρωτήθηκε για την πιθανότητα ο Μελ Γκίμπσον να επιστρέψει ως Μαξ σε μια μελλοντική ταινία «Mad Max». Αν και δεν είπε ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ποτέ, είναι ξεκάθαρο ότι ο Μίλερ δεν ενδιαφέρεται για το τι θα έκανε ένας ηλικιωμένος Μαξ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζορτζ Μίλερ ετοιμάζει μια νέα ιστορία βασισμένη στο «Mad Max Saga»

mad max

«Δεν υπάρχει ιστορία που να έχω στο μυαλό μου που να αφορά κάποιον παλαιότερο χαρακτήρα», εξήγησε ο Μίλερ. «Δεν είναι σαν τους “Ασυγχώρητους” ή μια από αυτές τις ταινίες όπου είναι ένα παλιός, τελειωμένος χαρακτήρας επιστρέφει άλλη μια φορά. Μάλλον υπάρχουν νέες ιστορίες να πούμε. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στον Μαξ όταν φτάσει στα 60 του. Δεν το έχω σκεφτεί καν».

Πάντως για τον Μίλερ η σειρά του «Mad Max» δεν έχει τελείωσει ακόμα. Ετοιμάζει ήδη ένα ακόμα κεφάλαιο στο saga αυτό σε μορφή μυθιστορήματος/prequel με τίτλο «Mad Max: The Wasteland», οπότε ίσως δούμε και κάτι ανάλογο στη μεγάλη οθόνη.