Φεστιβάλ / Βραβεία

Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Gandu»

στα 10

Το Flix σας στέλνει καθημερινά σε επιλεγμένες προβολές του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x.

Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Gandu»

To Flix εξασφάλισε 4 διπλές προσκλήσεις για την προβολή του «Gandu/Μαλάκας» του Q που θα προβληθεί την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στις 18.30 στο σινεμά Δαναός 1.

Ο Γκάντου είναι 20 χρονών και ζει στην Καλκούτα. Στην τοπική διάλεκτο το όνομά του σημαίνει «αποτυχημένος» και «μαλάκας». Η μητέρα του έχει δεσμό με έναν ντόπιο επιχειρηματία, ο οποίος για αντάλλαγμα τους παρέχει ένα διαμέρισμα, ενώ ο Γκάντου φροντίζει να τον κλέβει καθημερινά για να τζογάρει και να πηγαίνει στο ίντερνετ καφέ. Δεν έχει καμία διάθεση για κοινωνικοποίηση και συνήθως παραμένει κλειστός, γράφοντας στίχους και ραπάροντας πάνω στην αγαπημένη του μουσική. Μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει έναν οδηγό – φανατικό του Μπρους Λι και οι δύο τους μπαίνουν σε ένα τριπ, όπου τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας είναι δυσδιάκριτα.

Αν πιστεύετε ότι η Ινδία παράγει μόνο Bollywood μελοδράματα, το «Gandu» του επονομαζόμενου ως «Q» σκηνοθέτη θα σας αποδείξει πως μια ιστορία ενηλικίωσης μπορεί να μοιάζει με ένα ραπ μανιφέστο για μια γενιά που προσπαθεί να βρει τη δική της φωνή μέσα σε έναν «ασπρόμαυρο» κόσμο. Επίσημη συμμετοχή στο τμήμα Πανόραμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Για να κερδίσετε τις 4 διπλές προσκλήσεις αρκεί να μας στείλετε ένα e-mail στο info@flix.gr με την ένδειξη «Gandu» και το ονοματεπώνυμο σας. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν το μεσημέρι της 20ης Σεπτεμβρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail και τα ονόματα τους θα βρίσκονται σε λίστα στην είσοδο του Δαναού πριν την προβολή της ταινίας.

Δείτε όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ