Buzz

Ο Φρανκ Ντάραμποντ επιστρέφει στην σκηνοθεσία για χάρη του «Stranger Things»

στα 10

Εκείνος και η σύζυγός του είναι μεγάλοι φανς της σειράς κάτι που τον έκανε να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να σκηνοθετήσει μερικά επεισόδια από την τελευταία της σεζόν

Ο Φρανκ Ντάραμποντ επιστρέφει στην σκηνοθεσία για χάρη του «Stranger Things»

Παρόλο που η καριέρα του διήρκεσε δεκαετίες, ο Φρανκ Νταραμποντ σκηνοθέτησε μόνο τέσσερις ταινίες για το σινεμά. Μια από αυτές, το «Η Τελευταία Εξοδος Ρίτα Χέιγουορθ» φιγουράρει ακόμη και σήμερα στην κορυφή των πιο δημοφιλών ταινιών του IMDb

Από το 2013 ο σκηνοθέτης έχει δηλώσει πως έχει αποσυρθεί από τη βιομηχανία. Αλλά τώρα φαίνεται πως αποφάσισε να επιστρέψει επειδή έχει την ευκαιρία να δουλέψει στην εμβληματική σειρά του Netflix «Stranger Things».

Μιλώντας στο Daily Beast ο Ντάραμποντ εξήγησε πως η απόφασή του να επιστρέψει και να σκηνοθετήσει επεισόδια της 5ης σεζόν του «Stranger Things» προέκυψε επειδή ο ίδιος και η σύζυγός του αγαπούν την σειρά.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις αφήνει πίσω του τη συνταξιοδότηση για χάρη του γιου του

stranger things

«Αυτό που πραγματικά με παρέσυρε να βγω από την σύνταξη ήταν ότι η γυναίκα μου και εγώ αγαπάμε πραγματικά το “Stranger Things”. Ο,τι βλέπουμε αυτή τη στιγμή στις οθόνες μας είναι γεμάτο με φρικτούς ανθρώπους που κάνουν φρικτά πράγματα για διάφορους λόγους, αλλά το “Stranger Things” έχει τόση καρδιά. Αυτή η θετική διάθεση είναι κάτι το οποίο με έκανε να ανταποκριθώ πραγματικά».

Πάντως δεν είναι ακόμα σίγουρος για το εάν θα επιστρέψει πλήρως στη βιομηχανία. «Ποιος ξέρει; Δεν μου έχει λείψει η βιομηχανία, αλλά μου έχει λείψει να βρίσκομαι στα γυρίσματα με δημιουργικούς ανθρώπους… Μπορεί να μοιάζει τελειωμένη κατάσταση, αλλά έχουμε ακόμα χρόνο», είπε ο Ντάραμποντ.

Τα γυρίσματα της 5ης και τελευταίας σεζόν του «Stranger Things» έχουν ήδη ξεκινήσει, αλλά δεν γνωρίζουμε το πότε θα κυκλοφορήσει στο Netflix.