Buzz

Το «Βλέπω το Θάνατό Σου» αποκτά το δικό του requel

στα 10

Αφού το requel λειτούργησε τόσο καλά για το «Halloween» και το «Scream», γιατί όχι και για το «Βλέπω το Θάνατό Σου»;

Το «Βλέπω το Θάνατό Σου» αποκτά το δικό του requel

H μόδα των requel (reboot/sequel) φαίνεται πως έχει αρχίζει να κατακλύζει το Χόλιγουντ, αλλά κυρίως το είδος των ταινιών τρόμου. Ηδη φαίνεται πως λειτούργησε τέλεια με το «Halloween» και το «Scream» και από ό,τι φαίνεται και άλλη μια παλιά αγαπημένη σειρά ταινιών τρόμου έρχεται για να τους ακολουθήσει.

Το «Final Destination» («Βλέπω το Θάνατό Σου» στα ελληνικά) ετοιμάζεται, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, να αποκτήσει κι αυτό το δικό του requel. Η ταινία, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max, προχωράει με αρκετά γρήγορα βήματα, κι αυτό γιατί το στούντιο της Warner θέλει να εξαργυρώσει όσο το δυνατόν περισσότερο από τη νοσταλγία των θεατών, ειδικά τώρα που παλιές σειρές τρόμου αναβιώνουν για τα καλά.

Διαβάστε ακόμα: It's a bloody good fun. Οι πρώτες αντιδράσεις για το «Scream» είναι εδώ

final destination

Ισως το καλύτερο νέο σε όλα αυτά είναι πως ο σκηνοθέτης των πρόσφατων ταινιών «Spider-Man» Τζον Γουάτς θα αναλάβει τα χρέη παραγωγού της ταινίας, αφήνοντας την καρέκλα του σκηνοθέτη για κάποιον άλλον μιας και ο ίδιος έχει αναλάβει ήδη να σκηνοθετήσει μια νέα ταινία περιπέτειας με τους Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ, αλλά και το επερχόμενο «Fantastic Four» της Marvel.

Για όσους δεν γνωρίζουν οι ταινίες στην σειρά «Βλέπω το Θάνατό Σου», η οποία αποτελείται από πέντε ταινίες, ακολουθούν την ιστορία μιας ομάδας ανθρώπων, καθώς ένας από αυτούς έχει ένα όραμα για το πως θα πεθάνουν όλοι. Οταν έτσι εμποδίζει τον θάνατό τους να γίνει πραγματικότητα ένα φάντασμα τους κυνηγάει για να τους σκοτώσει έναν προς έναν μοιάζοντας σαν ατυχήματα.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το πότε το requel του «Βλέπω το Θάνατό Σου» θα κάνει την πρεμιέρα του στο HBO Max.