Buzz

Φεύγει ο Κέβιν, έρχεται ο Κερτ στο «Django Unchained» του Ταραντίνο

στα 10

Πριν από λίγο καιρό ο Κέβιν Κόστνερ αποσύρθηκε από το ρόλο του διαβολικού «Εϊς Γούντι» και ο Κουέντιν Ταραντίνο άρχισε το ψάξιμο για τον ηθοποιό που θα μπορούσε να πείσει ως το δεξί χέρι του κακού λευκού Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο «Django Unchained». Δεν μας έπαιρνε ένα τηλέφωνο; Το ίδιο θα του λέγαμε: Stuntman Mike

Φεύγει ο Κέβιν, έρχεται ο Κερτ στο «Django Unchained» του Ταραντίνο

Ο Τζάνγκο είναι ένας σκλάβος, τον οποίο ελευθερώνει ένας κυνηγός κεφαλών και τον βοηθά στην αποστολή του, να σώσει τη γυναίκα του από τα χέρια του φρικτού ιδιοκτήτη φυτείας, Κάλβιν Κάντι.

Ο Κόστνερ θα έπαιζε τον Εϊς Γούντι, τον σαδιστή επιστάτη του Κάλβιν Κάντι, τον οποίο ενσαρκώνει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Ο Γούντι είναι η απόλυτη ευκαιρία για ηθοποιό να παίξει κάποιον καθαρόαιμα ταραντινικό κακό: να σας πούμε ότι για παράδειγμα ο χαρακτήρας προπονεί σκλάβους στην φυτεία του Κάντι, οι οποίοι παλεύουν μέχρι θανάτου για την ψυχαγωγία των λευκών.

Αρχικά, ο Κέβιν Κόστνερ είχε αποδεχτεί το ρόλο, καθώς θα ήταν μία ευκαιρία να επιστρέψει στο αγαπημένο του είδος, το γουέστερν, αλλά από μία άλλη πειραγμένη, ταραντινική ματιά. Ομως οι υποχρεώσεις του με τα γυρίσματα του νέου Superman (παίζει τον γήινο πατέρα του Κλαρκ Κεντ στο «Man of Steel»), αλλά και του «Hatfields and McCoys», της τηλεοπτικής σειρά όπου θα πρωταγωνιστεί, τον ανάγκασαν να αποχωρήσει.

Ο απολαυστικός ρόλος έμεινε κενός, αλλά μόνο για λίγες εβδομάδες. Ανακοινώθηκε πριν από λίγο ότι ο Κερτ Ράσελ αναλαμβάνει. Και τώρα όλα κολλάνε: φυσικά και ο Stuntman Mike του «Death Proof» είναι ιδανικός να παίξει τον Εϊς Γούντι!

Πάντως το «Django Unchained» έχει διανύσει μία περιπέτεια συνεχών ανατροπών - ήδη από το στάδιο του κάστινγκ του! Μετά από πολλές εικασίες για το ποιος θα αναλάβει τον ομώνυμο ρόλο, κι άλλα ονόματα προστέθηκαν στο καστ.

Η ταινία προβλέπεται να βγει στις αμερικανικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2012.Περιμένουμε με ανυπομονησία, ακούμε πολλά, πιστεύουμε λιγότερα, αλλά πάντα... in Tarantino we trust.