Buzz

O Τζέιμι Φοξ είναι τελικά ο «Django» του Ταραντίνο!

στα 10

Τσεκαρισμένο. Ο ρόλος που πολλοί πόθησαν, αλλά μόνο ένας θα πάρει πάει τελικά στον Τζέιμι Φοξ, που από σήμερα μπορεί πλέον να βάλει στο βιογραφικό του πως συνεργάστηκε με τον Κουέντιν Ταραντίνο.

O Τζέιμι Φοξ είναι τελικά ο «Django» του Ταραντίνο!

Κερδίζοντας κατά κράτος τους Γουίλ Σμιθ, Αϊντρις Ελμπα, Τέρενς Χάουαρντ και Κρις Τάκερ, ο Τζέιμι Φοξ είναι τελικά ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο «Django Unchained» που έχει ήδη ημερομηνία εξόδου στις αμερικανικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2012.

Για το ρόλο της συζύγου του Django, Μπρουμχίλντα, η οποία βρίσκεται αιχμάλωτη των λευκών και περιμένει τον αγαπημένο της για να τη σώσει, το Variety αναφέρει πως ο Ταραντίνο έχει ήδη συναντήσει την Κέρι Ουάσινγκτον. Αν τελικά η 35χρονη ηθοποιός πάρει το ρόλο, θα βρεθεί ξανά μπροστά από την κάμερα με τον Φοξ μετά από το «Ray» για δεύτερη φορά ως κινηματογραφική σύζυγος του.

Οσο για τους υπόλοιπους του καστ αυτοί μοιάζουν ήδη να έχουν μπει στο πετσί του ρόλου τους: ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ως σαδιστικός δουλέμπορας, ο Κριστόφ Βαλτζ ως μέντορας και φίλος του Django και ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον ως το δεξί χέρι του Ντι Κάπριο.