Buzz

Θα είναι ο Γουίλ Σμιθ, ο Τζάνγκο του Ταραντίνο;

στα 10

Το «μαύρο western» του Κουέντιν Ταραντίνο (μπορεί να) βρήκε τον πρωταγωνιστή του.

Θα είναι ο Γουίλ Σμιθ, ο Τζάνγκο του Ταραντίνο;
Στραβοκοιτάζοντας τον Τζάνγκο...

Μπορεί ο Ταραντίνο να αρνείται να επιβεβαιώσει οποιαδήποτε φήμη, για το κάστινγκ της επόμενης ταινίας του «Django Unchained» αυτό όμως δεν σταματά της φήμες από το να οργιάζουν.

Τα ονόματα των Σάμιουελ Τζάκσον και Κριστόφ Βαλτς έχουν ήδη κυκλοφορήσει ως πιθανοί συμπρωταγωνιστές, όμως ο Τζάνγκο ακόμη αγνοείται. Εκτός κι αν πιστέψουμε την πιο καινούρια φήμη που θέλει τον Γουιλ Σμιθ να πρωταγωνιστεί. Σύμφωνα με «ανθρώπους που γνωρίζουν» το team του Σμιθ, έχει όντως στα χέρια του το σενάριο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πολλά, δεδομένου ότι ο Σμιθ δεν είναι απλά ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους σταρ του Χόλιγουντ, αλλά κι ένας ηθοποιός που προσέχει ιδιαίτερα την εικόνα του - είναι άλλωστε κολλητός του Τομ Κρουζ.

Δεδομένων των παραπάνω, αν πει το ναι σε ένα φιλμ που με την προϊστορία του Ταραντίνο καταλαβαίνεις πως δεν πρόκειται να είναι ακριβώς family friendly και που αγγίζει διάφορα «καυτά» φυλετικά ζητήματα με τρόπο, υποθέτουμε, όχι ακριβώς πολιτικά ορθό, αυτή θα είναι μια μάλλον τολμηρή κίνηση για τον σταρ.

Και πιθανότατα η πρώτη ενδιαφέρουσα ταινία που θα κάνει μετά από μια σειρά βαρετές ανοησίες όπως οι «Επτά Ζωές» ή το «Κυνήγι της Ευτυχίας» και σιγουράντζες σαν το «Ζωντανός Θρύλος» ή την τρίτη συνέχεια του «Οι Ανδρες με τα Μαύρα» που γυρίζει τώρα.