Buzz

Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον στο «Django» του Ταραντίνο: Λείπει ο Μάρτης απ’τη σαρακοστή;

στα 10

Η συμμετοχή του Τζάκσον στις ταινίες του Ταραντίνο είναι σα να παίρνουν, ξαφνικά, σφραγίδα γνησιότητας!

Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον στο «Django» του Ταραντίνο: Λείπει ο Μάρτης απ’τη σαρακοστή;
Σα διαφήμιση του Black & White Scotch Whisky

Ολοκληρώνει το κάστινγκ του για το «Django Unchained» ο Κουέντιν Ταραντίνο και φυσικά κρατά μια θέση για τον Σάμιουελ Τζάκσον, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο «Pulp Fiction» το 1994, στο «Jackie Brown» το 1997, το «Kill Bill: Vol. 2» το 2004 και το «Inglourious Basterds» to 2009.

Ο Τζέιμι Φοξ θα ενσαρκώσει τον Τζάνγκο και ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο υποδύεται τον κακό της ιστορίας, Κάλβιν Κάντι. Η ταινία είναι ένα σπαγγέτι γουέστερν αλά Ταραντίνο, με υπέρμετρες δόσεις βίας.

Ο Τζάνγκο είναι ένας σκλάβος, τον οποίο ελευθερώνει ένας κυνηγός κεφαλών που όχι απλώς εντοπίζει, αλλά σκοτώνει με τη μία τους παράνομους που αναζητά. Γίνεται όμως σύμμαχος του Τζάνγκο και τον βοηθά στην αποστολή του, να σώσει τη γυναίκα του από τα χέρια του φρικτού ιδιοκτήτη φυτείας, Κάλβιν Κάντι. Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον θα πάρει το ρόλο του Στίβεν, ενός σαδιστή σκλάβου στη φυτεία του Κάντι. Συμπληρωματικούς ρόλους κρατούν ο Κέβιν Κόστνερ και ο Κρίστοφ Βαλτς, τον οποίο, φυσικά, ο Ταραντίνο αφού τον ανακάλυψε δεν τον αφήνει.

Η ταινία του Ταραντίνο προβλέπεται να βγει στις αμερικανικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2012, αλλά όσα στοιχεία βγαίνουν σιγά-σιγά στη δημοσιότητα κάνουν την προοπτική όλο και πιο απολαυστική.