Buzz

H Ζιλιέτ Μπινός κι ο Βενσάν Λεντόν βάζουν φωτιά στην οθόνη, με αγάπη κι αγριότητα, στη νέα ταινία της Κλερ Ντενί

στα 10

Το φιλμ έχει τον τίτλο «Feu!» ή «Αvec Αmour et Αcharnement» όπως το αναφέρει τώρα το Les Inrockuptibles σε ένα ρεπορτάζ από τα γυρίσματα που μόλις ολοκληρώθηκαν.

Flix Team
H Ζιλιέτ Μπινός κι ο Βενσάν Λεντόν βάζουν φωτιά στην οθόνη, με αγάπη κι αγριότητα, στη νέα ταινία της Κλερ Ντενί

Ενώ το «The Stars at Noon» εξακολουθεί να βρίσκεται στα μελλοντικά σχέδια τόσο της Κλερ Ντενί όσο και του νέου αγαπημένου της πρωταγωνιστή Ρόμπερτ Πάτινσον, και τώρα που το «The Batman» ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του, πιθανότατα μπορεί να πάρει μπρος, η γαλλίδα σκηνοθέτης τελείωσε μόλις κι αυτή τα γυρίσματα μιας ακόμη ταινίας.

Δείτε επίσης: O Ρόμπερτ Πάτινσον και η Κλερ Ντενί συνεργάζονται ξανά στο «The Stars at Noon»

claire denis 607

Το «Feu!» όπως ήταν γνωστό ή «Αvec Αmour et Αcharnement» όπως το αναφέρει τώρα το Les Inrockuptibles σε ένα ρεπορτάζ από τα γυρίσματα, είναι η ιστορία του Ζαν και της Σάρα, ενός αγαπημένου ζευγαριού που ζουν μαζί εδώ και δέκα χρόνια. Οταν γνωρίστηκαν, η Σάρα ζούσε με τον Φρανσουά τον καλύτερο φίλου του Ζαν. Ξαφνικά χρόνια μετα όταν η Σάρα θα δει τον Φρανσουά στον δρόμο, θα νιώσει πως η ζωή της ετοιμαζεται να αλλάξει. Εκείνος δεν θα την προσέξει, αλλά σύντομα ο Ζαν κι ο Φρανσουά θα έρθουν ξανά κοντά και θα αρχίσουν να δουλεύουν μαζί. Από εκείνη την στιγμή τα πράγματα θα ξεφύγουν από κάθε έλεγχο.

Η Ζιλιέτ Μπινός ο βενσάν Λεντόν κι ο Γκρεγκουάρ Κολίν συνθέτουν το άκρως γοητευτικό ερωτικό τρίγωνο σε αυτή την ταινία της Ντενί που συναντά ξανά την Ζιλιέτ Μπινός μετά το «Η Λιακάδα Μέσα μου» και τον Βενσάν Λεντόν μετά το «Bastards», δίνοντάς τους την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν για πρώτη φορά μαζί, στην ίδια ταινία.

Δείτε ακόμη: Το «The Batman» ολοκλήρωσε επιτέλους τα γυρίσματά του