Buzz

O Σιλβέστερ Σταλόνε θέλει οπωσδήποτε τη Σιγκούρνι Γουίβερ για τις «Expendabelles»

στα 10

Νομίζατε και νομίζαμε πως ήταν αστείο, αλλά η θηλυκή εκδοχή των «Expendables» μάλλον δεν θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα. Και ο Σιλβέστερ Σταλόνε κάνει όνειρα...

O Σιλβέστερ Σταλόνε θέλει οπωσδήποτε τη Σιγκούρνι Γουίβερ για τις «Expendabelles»

Οταν μάθαμε πρώτη φορά για τη θηλυκή εκδοχή των «Expendables», χαμογελάσαμε... Οχι μόνο επειδή οι κινηματογραφικές περιπέτειες των «Αναλώσιμων» φέρουν κάτι από το απενοχοποιημένο fun που λείπει από τις σύγχρονες ταινίες δράσης, αλλά γιατί η ιδέα του homage των γυναικών action heroes της κινηματογραφικής ιστορίας μοιάζει από μόνο του μια φεμινιστική δήλωση στα όρια του hard cookie.

Οταν το ιντερνετ γέμισε από πιθανές υποψήφιες για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους των (τι τίτλος!) «Expendabelles», αρχίσαμε να ανυπομονούμε για το τελικό καστ και για περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από το σενάριο και την ημερομηνία των γυρισμάτων.

Τώρα που το φιλμ μοιάζει να είναι κάτι περισσότερο από πραγματικότητα, ο Σιλβέστερ Σταλόνε (ως executive producer όλης της σειράς των «Αναλώσιμων»), ανοίγει τα χαρτιά του και αρχίζει να στρατολογεί σκληρές γυναίκες που θα δώσουν πνοή στις «Expendabelles». Με πρώτη πρώτη φυσικά τη Σιγκούρνι Γουίβερ που έρχεται φορτωμένη με το θρύλο της Ρίπλεϊ από τη σειρά ταινιών του «Alien».

Αστειευόμενος σε συνέντευξη Τύπου για τους τρίτους «Αναλώσιμους» που βγαίνουν στις αίθουσες στις 14 Αυγούστου, ο Σταλόνε αποκάλυψε μάλλον μέρος του σεναρίου λέγοντας πως οι «Αναλώσιμες» θα προκύψουν από ένα διαζύγιο: «Πείτε πως η Σιγκόυρνι Γουίβερ ήταν η γυναίκα μου και μετά από το χωρισμό μας κληρονόμησε τους μισούς "Αναλώσιμους". Εγώ θα χάνω το σπίτι και τους μισθοφόρους μου.»

Ο Σταλόνε αποκάλυψε ακόμη πως οι σεναριογράφοι της ταινίας (Κάρεν ΜακΚούλαχ Λατζ και Κίρστεν Σμιθ) βρίσκονται σε «άγνωστα νερά», δηλώνοντας πως για να ολοκληρωθεί το καστ των «Expendabelles» πρέπει να βρεθούν κι άλλες σκληρές γυναίκες για να μπορεί η ταινία να σταθεί από μόνη της και να μην είναι μόνο ένα spin-off των «Αναλώσιμων».

Διαβάστε ακόμη: