Buzz

Αγόρια κάντε στην άκρη! Ερχονται οι «Αναλώσιμες»!

στα 10

Μετά το buzz που δικαιολογημένα έχει δημιουργηθεί με το δεύτερο μέρος των «Αναλώσιμων», μια προφανής ιδέα μπαίνει σε προπαραγωγή. Και δεν είναι άλλη από μια γυναικεία σούπερ ομάδα action ηρωίδων που υπόσχονται να τα κάνουν όλα λίμπα!

Αγόρια κάντε στην άκρη! Ερχονται οι «Αναλώσιμες»!
H Ναν Γιου έκανε την αρχή. Σταλόνε φάε τη σκόνη των θηλυκών «Αναλώσιμων»!

Ο Σταλόνε έπρεπε να το είχε υποπτευθεί, όταν στο δεύτερο μέρος των «Αναλώσιμων» (που παίζεται από αυτήν την εβδομάδα και στις ελληνικές αίθουσες) , είδε στην ομάδα του να εισβάλλει η Ναν Γιου, μπολιάζοντας το overdose τεστοστερόνης με λίγο θηλυκό τσαγανό...

Τώρα, η 1984 Private Defence Contractors (υπεύθυνη για τα «The Grey» και «Killing Them Softly») ανέθεσε τη συγγραφή ενός σεναρίου για την εξ ολοκλήρου θηλυκή εκδοχή των «Αναλώσιμων», μιλώντας ήδη - όπως αναφέρει το Variety που έδωσε πρώτο την είδηση - με σπουδαίες γυναίκες ηθοποιούς του είδους.

Οι πρώτες φήμες (αλλά και επιθυμίες των θαυμαστών των ταινιών δράσης στο Ιντερνετ) θέλουν το βαρύ πυροβολικό της θηλυκής action ιστορίας συγκεντρωμένο. Και πιο συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή ακούγονται τα εξής ονόματα:

Η Λίντα Χάμιλτον (με φορτίο τον «Εξολοθρευτή»), η Σιγκούρνι Γουίβερ («Alien»), η Κάρι Φίσερ («Πόλεμος των Αστρων»), η Ούμα Θέρμαν («Kill Bill»), η Μίλα Γιόβοβιτς (τόσα «Resident Evil» να μην πάνε χαμένα), η Αντζελίνα Τζολί (που και ταινία δράσης να μην είχε κάνει, θα δώσει ένα στοιχείο κύρους στο όλο πρότζεκτ), η Μισέλ Ροντρίγκεζ («Fast and the Furious»), η Σάρα Μισέλ Γκέλαρ (μην ξεχνάμε τη «Μπάφι»), η Σάμερ Γκλάου («Firefly», «Terminator: The Sarah Connor Chronicles»), η Κάρι Αν Μος («Matrix»), η Λούσι Λιου («Αγγελοι του Τσάρλι») και ως τελευταία σημαντική προσθήκη η Τζίνα Καράνο («Haywire»).

Να πούμε ότι ανυπομονούμε; Το λέμε...

Διαβάστε περισσότερα για τους «Αναλώσιμους»