Buzz

Γιατί η Εμα Τόμσον είναι ατομάρα

στα 10

Πόσο ευφυής. Πόσο ακομπλεξάριστη. Πόσο πικρή. Πόσο αυτοσαρκαστική. Και, μέσα σ' όλα, τι σημαίνει «βγαίνει γυμνή και ταΐζει τα πρόβατα»; Πατήστε το play.

Γιατί η Εμα Τόμσον είναι ατομάρα

Εκτός από δις Οσκαρική, είναι πλέον και Dame αλλά «δεν είναι σίγουρη τι σημαίνει αυτό - καθώς, οι αστυνομικοί στο δρόμο δεν στέκονται προσοχή όταν περνάει». Η Εμα Τόμσον, καλεσμένη του Στίβεν Κολμπέρ για να μιλήσει για το «Late Night», τη νέα θεόπικρη κωμωδία που της έγραψε η Μίντι Kόλινγκ, είχε πολλές ιστορίες να πει - και να τις πει με τον δικό της, αξεπέραστο, τρόπο.

Διαβάστε κι αυτό: Η Εμα Τόμσον αποκαλύπτει πού χρωστάει την ερμηνεία της στο ''Love, Actually": «Στον Κένεθ Μπράνα. Μου ράγισε την καρδιά...»

Φοράει το παράσημο των τιμών στο κρεβάτι για να τη σπάσει στον άντρα της; Εχει ψηλώσει λίγο την πολυθρόνα της στο σαλόνι για να επιβάλλεται στην οικογένεια; Εχει πρόβατα, ανάμεσα στα οποία εκείνη βολτάρει γυμνή, κι αυτά φρικάρουν;

Ω, πόσο μεγάλη απόλαυση να βλέπεις την Εμα να κάνει πλάκα - με ένα οξυδερκές φλέγμα που ελάχιστοι άνθρωποι στον πλανήτη κατέχουν.

Πατήστε το play:


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: