Buzz

Η Εμεραλντ Φένελ επιστρέφει με νέα ταινία

στα 10

Οι Ρόζαμουντ Πάικ, Μπάρι Κέογκαν και Τζέικομπ Ελόρντι είναι τα πρώτα ονόματα του καστ της ταινίας της σκηνοθέτη του «Υποσχόμενη Νέα Γυναίκα».

Η Εμεραλντ Φένελ επιστρέφει με νέα ταινία

Μετά την «Υποσχόμενη Νέα Γυναίκά», στο οποίο κέρδισε και το Οσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου, η πολλά υποσχόμενη Εμεραλντ Φένελ επιστρέφει με νέα ταινία. Κι αυτή την φορά η ιστορία της θα έχει να κάνει με την εμμονή.

Η ταινία θα έχει τίτλο «Saltburn» και θα επικεντρώνεται σε μια μεγάλη αριστοκρατική οικογένεια της Βρετανίας. Ο τίτλος έχει να κάνει με μια περιοχή της Αγγλίας στην οποία η Φένελ πήγε σχολείο, στο Marlborough College, ένα από τα πιο διάσημα και με μεγάλο κύρος οικοτροφεία της Βρετανίας.

Διαβάστε ακόμα: Η Ελίζαμπεθ Ολσεν απέρριψε ρόλο σε ταινία του Λάνθιμου για χάρη του MCU

saltburn

Και όπως είναι φυσικό το καστ ακούγεται πολύ ενδιαφέρον. Στην ταινία θα πρωταγωνιστούν οι Ρόζαμουντ Πάικ, ο Μπάρι Κέογκαν και Τζέικομπ Ελόρντι, το οποίο απολαμβάνουμε στο «Eurphoria» του HBO.

Το «Saltburn» πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα του κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι στο Ηνωμένο Βασίλειο με την Φένελ να είναι παραγωγός μαζί την LuckyChap Entertainment των Τζόσει ΜακΝαμάρα, Τομ Ακερλέι και Μάργκο Ρόμπι.