Buzz

Η Ελ Φάνινγκ στο καστ της ταινίας «A Complete Unknown» του Τζέιμς Μάνγκολντ

στα 10

Η νέα ταινία του Μάνγκολντ, βασισμένη στην ζωή και την καριέρα του Μπομπ Ντίλαν, ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι.

Η Ελ Φάνινγκ στο καστ της ταινίας «A Complete Unknown» του Τζέιμς Μάνγκολντ

Ο Τζέιμς Μάνγκολντ, μετά το «Ιντιάνα Τζόουνς και ο Δίσκος του Πεπρωμένου», ετοιμάζεται να γυρίσει μια ταινία βασισμένη στην ζωή και την καριέρα του Μπομπ Ντίλαν, με τίτλο «A Complete Unknown» και πρωταγωνιστές τους Τίμοθι Σαλαμέ και Μόνικα Μπαρμπάρο. Και το καστ της ταινίας προστέθηκε πρόσφατα και άλλη μια ηθοποιός.

Σύμφωνα με το Deadline η Ελ Φάνινγκ θα παίξει στην ταινία τον ρόλο της καλλιτέχνιδος Σιλβί Ρούσο, με την οποία είχε σχέση ο Ντίλαν στις αρχές του 60. Η Φάνινγκ, την οποία αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην σειρά «The Great», έχουμε να τη δούμε στη μεγάλη οθόνη από το 2020, ενώ είχε δηλώσει πρόσφατα πως έχασε ένα ρόλο σε κάποιο μεγάλο franchise, επειδή είχε λίγους followers στο Instagram της, κάνοντάς τη να αναρωτιέται για το εάν θα πρωταγωνιστούσε ξανά σε κάποια μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζέιμς Μάνγκολντ έδωσε κάποιες νέες πληροφορίες για την ταινία του Μπομπ Ντίλαν

timothee chalamet bob dylan

To πρότζεκτ, το οποίο είχε ανακοινωθεί από το 2020, έχοντας αρχικό τίτλο «Going Electric», επικεντρώνεται στα πρώτα χρόνια του Ντίλαν ως ίνδαλμα της folk μουσικής και στις αντιδράσεις που έλαβε όταν εισήγαγε στοιχεία ροκ εν ρολ στον ήχο του στα άλμπουμ «Bringing It All Back Home» και «Highway 61 Revisited».

Η ταινία, σε σενάριο του Τζέι Κοκς (γνωστός για τη δουλειά του στα «Gangs of New York» και «Silence» του Μάρτιν Σκορσέζε), θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της το καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάνγκολντ ασχολείται με την κινηματογραφική βιογραφία ενός διάσημου μουσικού. Το biopic του Τζονι Κας «Walk the Line» του 2005 θεωρείται ακόμα και σήμερα από αρκετούς μια από τις καλύτερες ταινίες του είδους, με την Ριζ Γουίδερσπουν να κερδίζει το Οσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου και τον Χοακίν Φίνιξ μια υποψηφιότητα για τον Α’ Ανδρικό Ρόλο.