Buzz

Lady D(ebicki): Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι παίρνει πριγκιπική θέση στο «The Crown»

στα 10

Οι σεζόν 5 και 6 της σειράς μόλις έγιναν πιο συναρπαστικές.

Lady D(ebicki): Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι παίρνει πριγκιπική θέση στο «The Crown»

Το «The Crown» δεν παύει να μας εκπλήσσει - κάπου εκεί, μαζί με τις αντοχές της Βασίλισσας Ελισάβετ. Γνωρίζουμε ήδη ότι μέχρι το τέλος του 2020, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα δούμε την 4η σεζόν της σειράς, η οποία έχει ολοκληρώσει και το post production της, αλλά η έξοδός της αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας. Αυτή θα είναι η δεύτερη σεζόν όπου το βαρύ στέμμα θα φορά η Ολίβια Κόλμαν.

Διαβάστε ακόμη: Η Κρίστεν Στιούαρτ θα γίνει η πριγκίπισσα Νταϊάνα για χάρη του Πάμπλο Λαραΐν, στο «Spencer»

ελίζαμπεθ ντεμπίκι 607

Σ' αυτήν, την 4η σεζόν, θα έρθει στο... βρετανικό βασιλικό προσκήνιο κι η νεαρή σύζυγος του Κάρολου, η Πριγκίπισα Νταϊάνα, την οποία θα υποδύεται η Εμα Κόριν. Ομως στις επόμενες δύο και τελευταίες σεζόν της σειράς, τη Lady Di, θ' αναλάβει να ενσαρκώσει η αγαπημένη μας ταλαντούχα δίμετρη Αυστραλέζα που δεν είναι η Μάργκο Ρόμπι, η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, όπως ανακοινώθηκε στο λογαριασμό του «The Crown» στο twitter:


Εκεί, η ηθοποιός δηλώνει, «Το πνεύμα της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, τα λόγια και οι πράξεις της, ζουν στις καρδιές τόσων πολλών. Είναι προνόμιο και τιμή μου που θα έχω μια θέση σ' αυτή την αριστοτεχνικά φτιαγμένη σειρά, που με κέρδισε από το πρώτο επεισόδιο.»

ελίζαμπεθ ντεμπίκι 607

Προφανώς η Ντεμπίκι θα υποδυθεί την Νταϊάνα της δεύτερης, πιο δραστήριας και πιο τραγικής περιόδου της, παρότι οι δημιουργοί του «The Crown» δεν αποκαλύπτουν ακόμα αν σεναριακά θα συμπεριλάβουν το θάνατό της. Εκείνο που, ωστόσο, αποκαλύπτουν ακόμα είναι ότι, στο πλάι της Ιμέλντα Στόντον που θα διαδεχτεί την Ολίβια Κόλμαν στο ρόλο της Ελισάβετ, θα σταθεί, ως Πρίγκηπας Φίλιππος, ο Τζόναθαν Πράις, αλλάζοντας... τηλεοπτική γκαρνταρόμπα από τον High Sparrow του «Game of Thrones».

Διαβάστε ακόμη: «Δεν μ' ενδιαφέρει να νιώθω βολικά.» Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι δεν είναι μόνο μια όμορφη Αυστραλέζα