Buzz

Η Ελίζαμπεθ Μος μιλάει για ένα ενδεχόμενο σίκουελ του «Αόρατου Ανθρώπου»

στα 10

Μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του 2020, σε σκηνοθεσία του Λι Γουανέλ, φαίνεται πως έχει βάλει μπροστά ένα σίκουελ.

Η Ελίζαμπεθ Μος μιλάει για ένα ενδεχόμενο σίκουελ του «Αόρατου Ανθρώπου»

Οταν κυκλοφόρησε η ταινία «Ο Αόρατος Ανθρωπος» σε σκηνοθεσία του Λι Γουανέλ, πίσω στο 2020, ήταν μια τεράστια εισπρακτική επιτυχία για την Blumhouse και τη Universal. Εχοντας μόλις ένα budget 7 εκατομμυρίων δολαρίων η ταινία τρόμου, με πρωταγωνίστρια την Ελίζαμπεθ Μος, κατάφερε να κερδίσει πάνω από 144 εκατομμύρια δολάρια δίνοντας ταυτόχρονα και μια νέα πνοή ζωής στο ετοιμοθάνατο Dark Universe.

Μια τέτοια επιτυχία όμως, σχεδόν μαθηματικά πλέον στο Χόλιγουντ, σημαίνει και ένα αναμενόμενο σίκουελ. Και φαίνεται πως κάτι τέτοιο ήδη ετοιμάζεται σύμφωνα με τα όσα είπε η Μος στο podcast «Happy Sad Confused», η οποία ανέφερε πως παρά το γεγονός ότι αυτή και ο Γουάνελ είναι απασχολημένοι, ναι, εξακολουθούν να σχεδιάζουν ένα σίκουελ του «Αόρατου Ανθρώπου».

Διαβάστε ακόμα: H Universal βγάζει τα τέρατά της δωρεάν στο YouTube

Invisible Man 607 2

«Είμαστε πιο κοντά από ποτέ στο σπάσουμε τη φόρμουλα του σεναρίου και νιώθω πολύ καλά με αυτό, και έχουμε μεγάλη πρόθεση να συνεχίσουμε αυτή την ιστορία», είπε η ηθοποιός. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γουανέλ αυτή τη στιγμή εργάζεται στο «Wolf Man» για τους Blumhouse/Universal, ένα άλλο ριμέικ του Universal Monsters. Αυτό σημαίνει ότι ο χαρακτήρας της Μος θα επιστρέψει στο σίκουελ;

«Μακάρι! Θα μου άρεσε πολύ [να επιστρέψω]». Αλλά η ηθοποιός άφησε να εννοηθεί ότι μια διασταύρωση μεταξύ των δύο ταινιών (και πιθανώς άλλων ριμέικ του Universal Monster) είναι το σχέδιο για το μέλλον. «Νομίζω ότι αυτή είναι η πρόθεση της Universal στο μέλλον. Αν το “Wolf Man” πάει καλά είναι να αναβιώσει κάπως αυτό το σύμπαν», συνέχισε. «Ομως, όχι, δυστυχώς, δεν μου έχουν ζητηθεί να είμαι στο “Wolf Man”. Θα ήθελα πολύ: κάνουν γυρίσματα στη Νέα Ζηλανδία» (όπου η Μος γυρίζει το «Top Of The Lake» με την Τζέιν Κάμπιον).

Για την ώρα η Ελίζαμπεθ Μος πρωταγωνιστεί στην σειρά του FX/Hulu με τίτλο «The Veil», ενώ αργότερα θα την δούμε και στην ταινία του Μαξ Μινγκέλα με τίτλο «Shell».