Buzz

Είναι επίσημο: Η Τζούλιαν Μουρ υπέγραψε για το remake του «Carrie»

στα 10

Η αγαπημένη μας κοκκινομάλλα που μπορεί να γίνει πολύ διεστραμμένη αν το θελήσει, θα παίξει το ρόλο της Μάργκαρετ Γουάιτ - της τυραννικής, βίαιης φονταμενταλίστριας μάνας της «Carrie».

Είναι επίσημο: Η Τζούλιαν Μουρ υπέγραψε για το remake του «Carrie»

Update 23/8: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το «Carrie» στο gallery!

Σας είχαμε ξαναμιλήσει για το remake της θρυλικής «Carrie». Το ομώνυμο best seller βιβλίο του Στίβεν Κινγκ, που έγινε εμβληματική ταινία το 1976 από τον Μπράιαν Ντε Πάλμα, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην οθόνη!

Το ριμέικ της «Carrie» θα σκηνοθετήσει η Κίμπερλι Πιρς, που το 1999 είχε υπογράψει το εξαιρετικό και οσκαρικό «Boys Don’t Cry».

Η πιτσιρίκα ηθοποιός που θα περπατήσει με το λευκό νυχτικό της Σίσι Σπέισεκ είχε βρεθεί εδώ και μήνες: θα είναι η 15χρονη Κλόι Μόριτζ, το διαβασμένο γλυκό κοριτσάκι του «Hugo» του Μάρτιν Σκορσέζε και το σκοτεινό αντίστοιχο του «Dark Shadows» του Τιμ Μπάρτον.

Σήμερα όμως ανακοινώθηκε ποια θα ερμηνεύσει την καταδυναστευτική μαμά της (που είχε αναστήσει το 1976 η Πάιπερ Λόρι). Κι ενώ φήμες ήθελαν την Τζόντι Φόστερ στο ρόλο, υπέγραψε τελικά η Τζούλιαν Μουρ.

Μας αρέσει πολύ ο συνδυασμός κινηματογραφικής μητέρας-κόρης, ενώ η επιλογή της Πιρς στη σκηνοθεσία μας προϊδεάζει ότι το remake θα σεβαστεί τα ψυχολογικά επίπεδα του θρίλερ και δε θα γίνει ένα εφηβικό σπλάτερ της σειράς.

Το «Carrie» θα ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι, ενώ η πρεμιέρα του έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2013.